Opskrift: Nemme majspandekager med fyld
- marineret bøf, glaskål og hoisinsauce

0 0
Opskrift: Nemme majspandekager med fyld

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Majspandekager
3 æg
3 dl majsmel
3 dl hvedemel
1.5 dl vand
0.5 dl olie
0.5 tsk. salt
2 spsk. olie til stegning
Fyld
400 g bøffer
0.5 dl soya
1 tsk. chiliflager
2 spsk. olie til stegning
1 glaskål, revet
2 rødløg, i tynde både
Hoisinsauce

Som at spise på en bedre kinesisk restaurant

Ingredienser

  • Majspandekager

  • Fyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Majspandekager er præcis lige så lette at lave som almindelige pandekager. De er bare lidt fyldigere og egner sig derfor godt som madpandekager. Du kan fylde både kød, fisk, grøntsager og søde sager i majspandekager.

Denne udgave med marineret bøf, sprød glaskål, løg og den forrygende hoisinsauce vil give dig fornemmelsen af at spise på en bedre kinesisk restaurant. Og lad os bare gå til bekendelse: Det er ikke mindst hoisinsaucen, der skaber magien.

Hoisinsauce er en tyktflydende salt-sød-aromatisk sauce fremstillet af bl.a. soyabønner. Den smager vildt godt! Hoisinsauce kan købes i velassorterede supermarkeder og asiatiske butikker. Eventuelt kan du erstatte den med thailandsk østerssauce, der i smag og konsistens minder om den kinesiske sauce.

I stedet for bøf kan du snildt bruge hakket kød eller kylling, og strimlet spidskål eller kinakål vil fungere akkurat lige så godt som glaskål. Majspandekager kan fyldes med alt muligt godt!

Ingredienser

Antal personer:
Majspandekager
3 æg
3 dl majsmel
3 dl hvedemel
1.5 dl vand
0.5 dl olie
0.5 tsk. salt
2 spsk. olie til stegning
Fyld
400 g bøffer
0.5 dl soya
1 tsk. chiliflager
2 spsk. olie til stegning
1 glaskål, revet
2 rødløg, i tynde både
Hoisinsauce
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Pisk alle ingredienser til majspandekager sammen

2
Færdig

Stil på køl mindst 30 minutter og pisk herefter pandekagedejen op igen

3
Færdig

Steg den første pandekage i 2 spsk. olie ved middelhøj varme 1-2 minutter på hver side - herefter bør yderligere olie være unødvendigt

4
Færdig

Marinér bøfferne i soya og chili i mindst 30 minutter

5
Færdig

Steg bøfferne i 2 spsk. olie 2 minutter på hver side, lad hvile 10 minutter og skær herefter i tynde skiver

6
Færdig

Servér majspandekagerne med revet glaskål, rødløg i fine både, skiver af bøf og en stribe hoisinsauce

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Cremet kyllingesuppe med majs
forrige
Opskrift: Cremet kyllingesuppe med majs
Opskrift: Manhattan - en cocktail for voksne
næste
Opskrift: Manhattan – en cocktail for voksne
Opskrift: Cremet kyllingesuppe med majs
forrige
Opskrift: Cremet kyllingesuppe med majs
Opskrift: Manhattan - en cocktail for voksne
næste
Opskrift: Manhattan – en cocktail for voksne

Tilføj Din Kommentar