Opskrift: Nemme parmesanbrød med hvidløg

0 0
Opskrift: Nemme parmesanbrød med hvidløg

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
15 store stykker flutes
150 g parmesan
Hvidløgsolie
0.5 dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust
1 tsk. tørret basilikum
0.5 tsk. chiliflager

Ingredienser

  • Hvidløgsolie

Et par ord om vores opskrift

Del

Kan du lide smeltet ost, vil du elske disse knasende sprøde brød med en behagelig smag af hvidløg og masser af lækker ost på toppen. Parmesanbrød er en nem snack til velkomstdrinken eller herligt tilbehør til røde bøffer, mørbrad og koteletter.

Læs mere om de nemme parmesanbrød efter opskriften.

Ingredienser

Antal personer:
15 store stykker flutes
150 g parmesan
Hvidløgsolie
0.5 dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust
1 tsk. tørret basilikum
0.5 tsk. chiliflager
4 fra 13 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Læg brødstykkerne ud på en bageplade belagt med bagepapir

2
Færdig

Rør hvidløgsolien sammen og fordel på brødet

3
Færdig

Fordel den fint revne parmesan på brødet - der skal en stor bunke på hver skive

4
Færdig

Bag 15 minutter midt i en 150 grader varm ovn

5
Færdig

Skru op på grill og giv parmesanbrødene 5 minutter mere

6
Færdig

Servér de gyldne, knasende sprøde ostebrød med det samme

Mere om nemme parmesanbrød med hvidløgsolie

Parmesanbrød er alle osteelskeres oplagte alternativ til hvidløgsflutes.

Store, tykke skiver flutes smøres med en krydret hvidløgsolie og toppes op med et solidt lag fint revet parmesan. Efter 20 minutter i ovnen er brødene knasende sprøde og smager dejligt af hvidløg, basilikum og smeltet ost.

Nyd de gode parmesanbrød som en nem snack til øl, vin og drinks. Eller som tilbehør i alle de sammenhænge, du normalt ville servere hvidløgsflutes – til røde bøffer, til hakkebøffer, til koteletter og krebinetter, til oksemørbrad og svinemørbrad eller til en skål frisklavet madsalat.

Variationer

  • BRØD. Du kan naturligvis bruge alle mulige slags brød til parmesanbrød. Surdejsbrød egner sig særligt godt til at blive ristet på denne måde.
  • OST. I stedet for ægte parmesan er grana padano en fuldgod erstatning. Eller pecorino. Eller vesterhavsost. Eller Jarlsberg. Eller – hvad med nogle skiver frisk mozzarella? Husk at holde øje med ovnen…
  • HVIDLØG. Parmesanbrød kan selvklart også laves uden hvidløg. Eventuelt kan du erstatte hvidløg med finthakket skalotteløg.
  • KRYDDERI. Vi foreslår tørret basilikum, men det kunne også være frisk basilikum. Eller timian, frisk eller tørret. Eller rosmarin, frisk eller tørret. Eller alle tre krydderier. Chiliflagerne kan sagtens byttes ud med friskkværnet sort peber eller cayennepeber.
  • TOMAT. Elsker du kombinationen af ost og tomat (som på en pizza), kan du sagtens lægge et par tynde skiver tomat på brødene, før du hælder ost over. Eller semidried tomater.
  • SKINKE. Kogt skinke vil også smage godt på brødene – den skal anbringes, før osten hældes på. Hvis du tilføjer både skinke og tomat, er du næsten ude i at have lavet dine egne supernemme minipizzaer!

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Meatzza - pizza med bund af hakket oksekød (KETO/LCHF)
forrige
Opskrift: Meatzza – pizza med bund af hakket oksekød (KETO/LCHF)
Juledrink med rom
næste
Opskrift: Årets juledrink med rom
Meatzza - pizza med bund af hakket oksekød (KETO/LCHF)
forrige
Opskrift: Meatzza – pizza med bund af hakket oksekød (KETO/LCHF)
Juledrink med rom
næste
Opskrift: Årets juledrink med rom

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here