Opskrift: Crostini som hjemmelavet tapas
med basilikum-tomat og thai-rejer

0 0
Opskrift: Crostini som hjemmelavet tapas

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
16 tynde skiver flutes, halveret
Olivenolie
Tomatfyld
200 g små tomater
1 tsk. balsamico
0.5 tsk. sukker
20 basilikumblade, hakket
Salt, peber
Rejefyld
16 kæmperejer, friskkogte
2 fed hvidløg, knust
10 g ingefær, revet
0.5 lime, saften
0.5 tsk. sukker
0.5 tsk. chiliflager
2 spsk. fiskesovs
2 spsk. olie
Frisk koriander

Der er garanti for glade gæster med disse sprøde, smagfulde hapsere

Ingredienser

  • Tomatfyld

  • Rejefyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Forret, velkomsthapsere, hjemmelavet tapas, appetizers, antipasti, starters, hors d’oeuvres … kært barn har mange navne.

Et af de mest almindelige spørgsmål er: Hvad serverer jeg, lige når gæsterne kommer (og jeg ikke ønsker, at vi skal gå til bords lige med det samme)?

Et godt svar er: Crostini – nogle kalder dem fejlagtigt bruschetta.

Crostini er lune, sprøde skiver flutes med lækkert fyld ovenpå. De er festlige, velsmagende og fuldstændigt geniale med en drink, et glas bobler eller hvidvin til. Alle er glade.

Fyld til crostini kan varieres i det uendelige: En god paté med cornichoner, gedeost med rosmarin, chorizo med peberfrugt, avocado med karse etc.

Denne opskrift er på to forskellige crostini, der smager af henholdsvis Italien og Thailand. To lande, som er kendt for deres overlegne køkkener. Benvenuto Sawadee.

Ingredienser

Antal personer:
16 tynde skiver flutes, halveret
Olivenolie
Tomatfyld
200 g små tomater
1 tsk. balsamico
0.5 tsk. sukker
20 basilikumblade, hakket
Salt, peber
Rejefyld
16 kæmperejer, friskkogte
2 fed hvidløg, knust
10 g ingefær, revet
0.5 lime, saften
0.5 tsk. sukker
0.5 tsk. chiliflager
2 spsk. fiskesovs
2 spsk. olie
Frisk koriander
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Brødskiverne pensles med olie og bages sprøde - et par minutter i varm ovn eller toaster

2
Færdig

Tomatfyld

Tomaterne drænes for saft og kerner, hakkes groft og blandes med balsamico, sukker, en anelse salt & peber og hakkede basilikumblade - lad trække mindst 1/2 time og hæld evt. saft fra

3
Færdig

Rejefyld

Rejerne blandes med alt resten (minus koriander) i en frysepose og skal trække mindst 1 time

4
Færdig

I minutterne inden servering dynges de to slags fyld på de sprøde crostini - rejerne pyntes med koriander blade - og så er det NU

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Fiskesuppe “Stop Madspild”
forrige
Opskrift: Fiskesuppe “Stop Madspild”
Opskrift: Græsk salat med et italiensk twist
næste
Opskrift: Græsk salat med et italiensk twist
Opskrift: Fiskesuppe “Stop Madspild”
forrige
Opskrift: Fiskesuppe “Stop Madspild”
Opskrift: Græsk salat med et italiensk twist
næste
Opskrift: Græsk salat med et italiensk twist

Tilføj Din Kommentar