Ingredienser
-
150 g smør
-
2 æg
-
1.5 dl mel
-
3 dl sukker
-
1 håndfuld nødder, grofthakket
-
4 store spsk. kakao
-
2 tsk. vaniljesukker
-
0.25 tsk. salt
-
Fint lakridspulver
Et par ord om vores opskrift
Indrømmet, opskriften er tyvstjålet et eller andet sted fra – men denne chokoladekage er altså så lækker, at den fortjener større udbredelse. Tak for lån!
Vi har tilføjet hakkede nødder og lakrids, for ingen opskrift er så god, at den ikke kan blive endnu bedre.
Hvis du går i gang med det samme, står du med verdens bedste chokoladekage om en halv time. Skær den ud i små firkanter på 3 x 3 cm – det ser delikat ud, og så må du gerne kalde din kage for brownie.
Ingredienser
150 g smør | |
2 æg | |
1.5 dl mel | |
3 dl sukker | |
1 håndfuld nødder, grofthakket | |
4 store spsk. kakao | |
2 tsk. vaniljesukker | |
0.25 tsk. salt | |
Fint lakridspulver |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Smelt smørret |
2
Færdig
|
Pisk æggene |
3
Færdig
|
Rør smør og æg sammen med de øvrige ingredienser (minus lakrids) |
4
Færdig
|
Hæld dejen i en mindre form foret med bagepapir |
5
Færdig
|
Bag 20 minutter i en 200 grader varm ovn |
6
Færdig
|
Drys med fint lakridspulver med det samme |