Opskrift: Vegetar quesadillas med bønnemos
- soltørrede tomater og koriander

0 0
Opskrift: Vegetar quesadillas med bønnemos

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
6 tortillapandekager
3 forårsløg
150 g soltørrede tomater
0.5 bdt. koriander
200 g revet mozzarella
Olie
Bønnemos
500 g kogte hvide bønner
2 fed hvidløg
0.5 dl olie
0.5 dl vand
2 tsk. spidskommen, knust
0.5 tsk. chiliflager
0.5 tsk. salt

Snup en kødløs dag med mexicanske ’pizza-slices’

Tilhører:
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Bønnemos

Et par ord om vores opskrift

Del

Quesadillas er mexicanernes svar på pizza. Det sjove navn er en sammentrækning af ordene queso (ost) og tortillas (majspandekager).

Quesadillas konstrueres ved at smække to majspandekager sammen om noget lækkert fyld. Inklusive ost. Prøv fx vores quesadillas med kylling og spinat.

I disse vegetar quesadillas putter vi en cremet bønnemos, hakkede forårsløg, soltørrede tomater og koriander. Vi har brugt hvide bønner til mosen, men du kan også bruge borlotti-bønner, kidney beans eller kikærter. Du kan købe bønnerne færdigkogt på dåse eller selv tilberede dem: Blød de tørre bønner op 12 timer i rigeligt vand, hæld vandet fra og kog bønnerne 45 minutter i frisk vand tilsat lidt salt og laurbærblade.

Quesadillas kan bages i ovnen lige som pizzaer. Men de bliver lækrere og sprødere ved at blive stegt på panden i en smule olie. Det er den fremgangsmåde, vi anbefaler.

Servér de lune quesadillas skåret ud i 8-dele med en crunchy guacamole og en frisk tomatsalsa. Salsaen laver du ved at blande nogle grofthakkede tomater og løg med frisk koriander, lidt olie og citronsaft samt salt og peber.

Denne portion rækker til snacks for 8 personer eller aftensmad for 3-4 personer.

Ingredienser

Antal personer:
6 tortillapandekager
3 forårsløg
150 g soltørrede tomater
0.5 bdt. koriander
200 g revet mozzarella
Olie
Bønnemos
500 g kogte hvide bønner
2 fed hvidløg
0.5 dl olie
0.5 dl vand
2 tsk. spidskommen, knust
0.5 tsk. chiliflager
0.5 tsk. salt
4 fra 4 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Blend alle ingredienser til bønnemos til en grov pasta

2
Færdig

Skær forårsløg i 0,5 cm skiver, hak soltørrede tomater og koriander groft

3
Færdig

Smør halvdelen af pandekagerne med bønnemos og fordel løg, tomat og koriander ovenpå

4
Færdig

Drys ost over og pres den anden halvdel af pandekagerne øverst, så du får en slags sandwiches

5
Færdig

Varm en smule olie op på en pande ved middelhøj varme

6
Færdig

Steg en quesadilla 2-4 minutter og vend nu ved hjælp af et fladt låg eller en stor tallerken

7
Færdig

Steg 2-4 minutter, tag quesadillaen af og gentag processen

8
Færdig

Skær quesadillaerne i trekanter ved servering

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Glutenfri engelske flapjacks
forrige
Opskrift: Glutenfri engelske flapjacks
Opskrift: Ovnbagte grøntsager som middagsret
næste
Opskrift: Ovnbagte grøntsager som middagsret
Opskrift: Glutenfri engelske flapjacks
forrige
Opskrift: Glutenfri engelske flapjacks
Opskrift: Ovnbagte grøntsager som middagsret
næste
Opskrift: Ovnbagte grøntsager som middagsret

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here