Opskrift: Fajitas med kylling
- tomatsalsa og guacamole

0 0
Opskrift: Fajitas med kylling

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 spsk. olie
3 kyllingebryster
2 peberfrugter
2 rødløg
2 fed hvidløg, knust
2 tsk. spidskommen, knust
2 tsk. korianderfrø, knust
2 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
Desuden
8 tortillapandekager
200 g majs
Frisk koriander

Værsgo, her er familiens nye livret: Tex Mex, når det er bedst

Ingredienser

  • Desuden

Et par ord om vores opskrift

Del

Fajitas er et mexicansk ord for et bestemt stykke grillet oksekød; nemlig en udskæring, der på amerikansk hedder skirt steak og minder om flank steak.

Før i tiden fik de mexicanske daglejere på de store ranches i Texas disse kødstykker som en del af deres løn. De grillede fajitas blev hurtigt populære hos både hvide og brune medborgere og er i dag en af de store retter i det såkaldte Tex Mex-køkken.

Fajitas har med årene udviklet sig til en ret, hvor oksekød eller kylling typisk steges med løg, peberfrugter og krydderier. På restauranter serveres fajitas ofte med lune tortillapandekager, guacamole og tomatsalsa (og en flok cool Coronas med lime).

Vi har for egen regning tilføjet søde, dampede majs, der også er en meget gængs bestanddel i Tex Mex-retter.

Fajitas med kylling og alle de nævnte lækkerier er nemt at lave, smager helt fantastisk og må simpelt hen blive en af familiens nye livretter. Det er guf for alle!

Tortillapandekagerne købte vi os fra, men du kan sagtens bage dem selv ud fra denne opskrift på majspandekager.

Og her finder du opskrifter på:

Viva Mexico!

Ingredienser

Antal personer:
3 spsk. olie
3 kyllingebryster
2 peberfrugter
2 rødløg
2 fed hvidløg, knust
2 tsk. spidskommen, knust
2 tsk. korianderfrø, knust
2 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
Desuden
8 tortillapandekager
200 g majs
Frisk koriander
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Varm olien op på en stor pande

2
Færdig

Skær kyllingebrysterne i tynde strimler på tværs; skær peberfrugter og rødløg i tykkere strimler

3
Færdig

Steg kød og grøntsager sammen med krydderierne ved høj varme, til kyllingen er blevet helt hvid, og løgene er faldet sammen - det tager højst 10 minutter

4
Færdig

Lun tortillapandekagerne - enten på en pande, i ovnen eller en brødrister

5
Færdig

Damp majsene 2 minutter i en smule vand

6
Færdig

Servér hele molevitten så varmt som muligt med et drys frisk koriander

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Steaks af helleflynder i ovn
forrige
Opskrift: Steaks af helleflynder i ovn
Opskrift: Glasur med æggehvider til pynt
næste
Opskrift: Glasur med æggehvider til pynt
Opskrift: Steaks af helleflynder i ovn
forrige
Opskrift: Steaks af helleflynder i ovn
Opskrift: Glasur med æggehvider til pynt
næste
Opskrift: Glasur med æggehvider til pynt

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here