Opskrift: BBQ grillet kyllingebryst og grillede asparges
med nem purløgsmayo

0 0
Opskrift: BBQ grillet kyllingebryst og grillede asparges

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 kyllingebryster
1 portion Spicy Twist barbecuemarinade
1 bdt. hvide asparges
1 bdt. grønne asparges
Purløgsmayo
2 bdt. purløg
1 dl solsikkeolie
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. god eddike
0.5 tsk. salt, peber
1 æg

Let og elegant måltid med forårets skønne smage

Ingredienser

  • Purløgsmayo

Et par ord om vores opskrift

Del

Når forårsaftenerne bliver lune nok til at grille, er det bare med at komme i gang. Der er så mange af forårets sprøde råvarer, der smager fantastisk med den let røgede smag fra de glødende grillkul. Blandt andet asparges!

Asparges på grill er næsten lettere end at koge dem. Hvide asparges skal bare have i alt 6 minutter over direkte varme, mens grønne asparges skal have 2 minutter. Hvor svært kan det være?

Vi bruger en kuglegrill, hvor de glødende kul (briketter) placeres i den ene halvdel, så den anden halvdel er klar til indirekte grillning.

Kyllingebrysterne skal nemlig først have 15 minutters indirekte varme, før de lige steges sprøde direkte over kullene.

Inden da har du lige marineret kyllingekødet 1 time i Spicy Twists skønne, runde barbecuemarinade. Den kan du røre sammen på et øjeblik.

Grillet kyllingebryst og grillede asparges udgør et let og elegant forårsmåltid. Servér friskbagt brød til, for eksempel disse nemme kuvertbrød.

Ingredienser

Antal personer:
4 kyllingebryster
1 portion Spicy Twist barbecuemarinade
1 bdt. hvide asparges
1 bdt. grønne asparges
Purløgsmayo
2 bdt. purløg
1 dl solsikkeolie
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. god eddike
0.5 tsk. salt, peber
1 æg
1 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Tag kyllingen ud af køleskabet 1 time før grillning

2
Færdig

Rør barbecuemarinaden og smør kyllingebrysterne godt ind

3
Færdig

Skær enderne af de hvide asparges og skræl dem

4
Færdig

Bræk enderne af de grønne asparges

5
Færdig

Klip purløg i små stykker og blend med olie, sennep, eddike, salt og peber

6
Færdig

Slå ægget ud i en røreskål og hæld purløgsolien over

7
Færdig

Stik stavblenderen ned til æg og olie og blend, indtil konsistensen er perfekt

8
Færdig

Steg kyllingebrysterne møre 15 minutter på indirekte grill

9
Færdig

Steg kyllingebrysterne sprøde 5 minutter på direkte grill

10
Færdig

Steg de hvide asparges 3 minutter på hver side på direkte grill

11
Færdig

Steg de grønne asparges 1 minut på hver side på direkte grill

12
Færdig

Servér lune asparges med purløgsmayo og den grillede kylling

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Lynhurtig nektarin trifli
forrige
Opskrift: Lynhurtig nektarin trifli
Opskrift: Hel pighvar i ovn
næste
Opskrift: Hel pighvar i ovn
Opskrift: Lynhurtig nektarin trifli
forrige
Opskrift: Lynhurtig nektarin trifli
Opskrift: Hel pighvar i ovn
næste
Opskrift: Hel pighvar i ovn

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here