Opskrift: Abeskøn abemad med blåbær
- mynte og granola

0 0
Opskrift: Abeskøn abemad med blåbær

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 spsk. honning
4 spsk. limesaft
0.5 bdt. mynte
100 g blåbær
20 vindruer
2 æbler
1 pære
1 banan
Granola til drys

En sund brunch eller dessert (lige som på ferien)

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

I gamle dage kunne abemad være en slags frugtsalat med henkogte frugter, der var syltet godt ind i flødeskum og drysset med masser af hakket chokolade. Det smagte bragende godt, men havde desværre en tendens til at sætte sig på sidebenene.

I dag er tiden en anden. Vi passer mere på, hvad vi putter i munden, og vi har fået ny inspiration fra den store verden. Og frem for alt har vi fået adgang til masser af friske, sunde blåbær, som giver frugtsalaten (og dig) helt ny energi.

I stedet for den fede, søde råcreme forslår vi at vende din abemad med honning, limesaft og frisk mynte. På toppen drysser vi knasende granola eller mysli – og hvorfor ikke lave din egen sunde granola med chiafrø nu, du er i gang?

Kig på listen over frugt i salaten. Er der andre frugter og bær, du hellere vil hygge dig med, så gør det. Honningmelon, vandmelon, appelsin, kiwifrugt, jordbær, hindbær, whatever.

Servér abemad med blåbær, mynte og granola til morgenmad, brunch eller dessert. Lige som på en ferie i de varme lande.

Ingredienser

Antal personer:
2 spsk. honning
4 spsk. limesaft
0.5 bdt. mynte
100 g blåbær
20 vindruer
2 æbler
1 pære
1 banan
Granola til drys
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Pisk honning, lime og mynte sammen i en skål

2
Færdig

Tilsæt de hele blåbær og de halverede druer

3
Færdig

Skær æble, pære og banan i små tern

4
Færdig

Bland salaten og servér af pæne glas

5
Færdig

Drys med granola ved servering

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Krydret culottesteg på grill
forrige
Opskrift: Krydret culottesteg på grill
Opskrift: Laksecarpaccio med fennikel/æble-salat
næste
Opskrift: Laksecarpaccio med fennikel/æble-salat
Opskrift: Krydret culottesteg på grill
forrige
Opskrift: Krydret culottesteg på grill
Opskrift: Laksecarpaccio med fennikel/æble-salat
næste
Opskrift: Laksecarpaccio med fennikel/æble-salat

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here