Opskrift: Chia granola med gojibær

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
250 g havregryn
100 g mandler
50 g chiafrø
50 g hørfrø
50 g solsikkekerner
50 g kokos
4 spsk. flydende honning
2 tsk. kanel
100 g lyse rosiner
50 g gojibær

Opskrift: Chia granola med gojibær

- hørfrø, kokos og kanel

Lækker og sund granola ristet sprød i honning i ovnen

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Værsgo, så serverer vi en hjemmelavet granola med mange af de gode sager, vi alle sammen bør spise meget mere af:

  • Chiafrø – masser af protein og omega 3-fedtsyrer
  • Havregryn – nyttige fibre
  • Hørfrø – sundt for fordøjelsen
  • Gojibær – fyldt med antioxidanter
  • Solsikkekerner – vigtige olier
  • Kokos – godt for hud og hår
  • Kanel stabiliserer blodsukkeret
  • Honning og rosiner – mest for sjov

Kort sagt: Med denne chia granola giver du kroppen den perfekt start på dagen. Især hvis du spiser den oven på skyr med mango og ingefær, der også er voldsomt sundt og holder dig mæt i timevis bagefter.

Du kan også spise chia granola med skyr lige efter din træning. Det giver dine muskler masser af gode proteiner at arbejde videre med.

Hov, glemte vi at fortælle, at honningristet chia granola smager så godt, at du sagtens kan bruge det som sundt slik i en snæver vending.

Du kan for resten også bage hjemmelavet chia granola ind i en pladefuld skønne mysliboller.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Hak mandlerne groft og bland grundigt sammen med de øvrige ingredienser (minus rosiner og gojibær)

2
Færdig

Bred ud på et stykke bagepapir og bag 7 minutter i en 200 grader varm ovn

3
Færdig

Rør rundt, så der også kommer farve på det underste lag

4
Færdig

Bag 7 minutter mere

5
Færdig

Sluk for ovnen, rør rundt og lad granolaen tørre 1 time ved eftervarmen

6
Færdig

Bland med rosiner og gojibær

7
Færdig

Opbevar i et lufttæt glas

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 700 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Bananbrød med chokolade og rosiner
forrige
Opskrift: Bananbrød med chokolade og rosiner
Opskrift: Pasta med laks og spinat
næste
Opskrift: Pasta med laks og spinat
Opskrift: Bananbrød med chokolade og rosiner
forrige
Opskrift: Bananbrød med chokolade og rosiner
Opskrift: Pasta med laks og spinat
næste
Opskrift: Pasta med laks og spinat