Ingredienser
-
1 pose Lay’s Bugles (125 g)
-
125 g revet cheddarost
-
1 tsk. paprika
Et par ord om vores opskrift
Hvis du elsker Bugles, så glæd dig til Bugles med smeltet ost! Bugles som nachos er en lækker, snasket snack, som passer perfekt til en velkomstdrink eller til at sidde og hygge sig med foran tv fredag aften. Bugles som nachos tager højst 10 minutter at lave – skynd dig at tænde ovnen…
Læs mere om Bugles som nachos efter opskriften.
Ingredienser
1 pose Lay’s Bugles (125 g) | |
125 g revet cheddarost | |
1 tsk. paprika |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Tænd ovnen på 225 grader |
2
Færdig
|
Tøm posen med Bugles i et ildfast fad |
3
Færdig
|
Drys osten over |
4
Færdig
|
Drys paprika over |
5
Færdig
|
Bag 5 minutter midt i ovnen |
6
Færdig
|
Servér straks |
Mere om Bugles som nachos
De knasende sprøde, let salte majschips Bugles er en snack, de fleste mennesker kan lide.
Bugles kan måske ligne kræmmerhuse, men i virkeligheden skal de forestille en slags messinghorn. Bugles betyder noget i retning af signalhorn.
Majschips af enhver art er gode at lave nachos af. Og nachos er verdens bedste og hurtigste snack i en snæver vending, når du lige vil servere noget hyggeligt til velkomstdrinken – eller når du er lækkersulten foran tv fredag aften.
Bugles som nachos tager højst 10 minutter at lave:
- Tænd ovnen på 225 grader
- Drys revet ost på Bugles
- 5 minutters bagning
- Værsgo
Lige som med nachos kan du supplere grundopskriften (chips + ost) med alt muligt lækkert:
- Et drys paprika
- Et drys chiliflager eller jalapenos
- Forstegte kyllingestykker
- Et tyndt lag tomatsovs i bunden af fadet
Du kan også servere en skål hjemmelavet dilddip til de ovnbagte Bugles – den kan du røre sammen på de 5 minutter, som fadet med Bugles står i ovnen.
PS. Pas på med at hælde for meget snask ved Bugles. De er ret tynde i skorpen og bliver hurtigt bløde.