Ingredienser
-
1 mango
-
20 g ingefær
-
350 g skyr
Et par ord om vores opskrift
Skyr er blevet det vigtigste surmælksprodukt blandt sundhedsbevidste danskere. Skyr giver knoglerne nyttigt kalk, og så indeholder den fedtfattige skyr så mange proteiner, at det ligefrem har en slankende effekt at spise den.
Skyr er med andre ord en perfekt start på dagen. Men hånden på hjertet, så har den islandske proteinbombe ikke ligefrem den mest fantastiske smag. Skyr smager ikke ligefrem dårligt, men mange bliver trætte af at spise skyr på grund af den lidt grålige, tørre mundfornemmelse.
Her kommer mango – frugternes konge – og ingefær ind i billedet. Ved at blende din skyr med mango og ingefær opnår du en helt forrygende smag, samtidig med at du tilfører en masse fibre, vitaminer og antioxidanter. Sundt med sundt på!
Vil du virkelig forkæle din mave, styrke din generelle sundhed og opnå en timelang mæthedsfornemmelse? Så lav dig en portion chia granola, som du kan drysse oven på din mango/ingefær-skyr. Granolaen er ristet knasende sprød i honning i ovnen og indeholder masser af havregryn, chiafrø, hørfrø, gojibær mv.
Skyr med mango og ingefær toppet op med et drys honningristet chia granola smager så godt, at du både kan servere det som morgenmad og dessert. Eller som lækkert proteintilskud efter træningen.
Ingredienser
1 mango | |
20 g ingefær | |
350 g skyr |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skræl mangoen og skær i stykker |
2
Færdig
|
Skræl ingefæren og riv groft |
3
Færdig
|
Blend mango, ingefær og skyr jævnt |