Ingredienser
-
1 portion Danmarks bedste burgerboller
-
4 store kyllingefileter, i strimler
-
2 spsk. paprika
-
1 tsk. salt
-
8 skiver bacon
-
0.5 spidskål, fint strimlet
-
300 g tomater, i skiver
-
1 rødløg, i tynde både
-
Karrydressing
-
200 g cremefraiche 38%
-
4 tsk. karry
-
1 tsk. spidskommen, knust
-
1 tsk. kanel
-
1 tsk. gurkemeje
-
1 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Kombinationen af stegt kylling, sprødt bacon og en cremet karrydressing er helt uimodståelig. Derfor har club sandwich – eller kyllingeburger, afhængigt af temperament – gået sin sejrsgang verden over.
I denne opskrift er der lidt mere bid i grøntsagerne, og dressingen smager ekstra godt. Men ellers er alt, som det plejer, og som du elsker det.
Denne himmerigsmundfuld kan du spise både til frokost og til aftensmad.
Ingredienser
1 portion Danmarks bedste burgerboller | |
4 store kyllingefileter, i strimler | |
2 spsk. paprika | |
1 tsk. salt | |
8 skiver bacon | |
0.5 spidskål, fint strimlet | |
300 g tomater, i skiver | |
1 rødløg, i tynde både | |
Karrydressing |
|
200 g cremefraiche 38% | |
4 tsk. karry | |
1 tsk. spidskommen, knust | |
1 tsk. kanel | |
1 tsk. gurkemeje | |
1 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Steg bacon sprødt |
2
Færdig
|
Vend kyllingestrimler med paprika og salt og steg i baconfedtet |
3
Færdig
|
Flæk bollerne og smør både overen og underen med karrydressing |
4
Færdig
|
Læg først grøntsager, så kyllingestrimler og til sidst bacon på |