Opskrift: Dadler med blå ost
- og frisk oregano

0 0
Opskrift: Dadler med blå ost

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
10 dadler
60 g blå ost (gerne Saint Agur)
Friske oreganoblade (eller basilikum eller persille)

Raffineret vegetarisk snack til velkomstdrinken

Tilhører:
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Hvad serverer man til gæsterne, når de lige er ankommet og står med deres iskolde velkomstdrink eller glas med bobler? Man serverer da et fad med forskellige små hapsere, der kan laves god tid i forvejen, så man selv har tid til at genopfriske deodoranten og rette på tøjet.

– og blandt disse hapsere er dadler med blå ost en genial ting. De søde, kødfulde dadler og den salte, let fede ost passer perfekt til en syreholdig drink.

Mange mener, at man skal omvikle dadlen med skinke eller bacon (og så skal den i ovnen), men her på Spicy Twist synes vi, at det tager pippet fra den gode daddel og den lækre ost. Snacken bliver for tung og for fed – den trænger IKKE til kød! I stedet foreslår vi en mild krydderurt som oregano, basilikum eller persille.

Efter vores ringe mening er den franske Saint Agur verdens bedste blåskimmelost og derfor førstevalg som fyld i dine dadler. Den er ikke så anmassende som roquefort og ikke så udflydende som gorgonzola – bare helt, helt perfekt. MEN: Hvis du simpelt hen ikke kan udstå blå ost, så kan du sagtens bruge den dejlige, danske Vesterhavsost eller fx emmentaler i stedet.

5/5 (1 Review)

Ingredienser

Antal personer:
10 dadler
60 g blå ost (gerne Saint Agur)
Friske oreganoblade (eller basilikum eller persille)

Sådan gør du

1
Færdig

Skær dadlerne halvt igennem på langs og fjern stenen

2
Færdig

Erstat stenen med en lille tsk. blå ost

3
Færdig

Tilføj friske oreganoblade eller en anden krydderurt

4
Færdig

Læg dadlerne sammen igen

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.300 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Daal med tomat
forrige
Opskrift: Daal med tomat
Opskrift: Pizza med asparges og gedeost
næste
Opskrift: Pizza med asparges og gedeost
Opskrift: Daal med tomat
forrige
Opskrift: Daal med tomat
Opskrift: Pizza med asparges og gedeost
næste
Opskrift: Pizza med asparges og gedeost

Tilføj Din Kommentar