Opskrift: Pizza med asparges og gedeost

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 portion pizzadej
2 bdt. asparges, i tynde skiver
350 g gedeost, i skiver
Flagesalt
Tomatsovs
1 ds. flået tomat
1 rød peber
1 løg
Hvidløgsolie
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust

Opskrift: Pizza med asparges og gedeost

- og hvidløgsolie

Lækker vegetarpizza på grillen med meget let tomatsovs

Tilhører:
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Tomatsovs

  • Hvidløgsolie

Et par ord om vores opskrift

Del

Når du bager pizza på bagesten i grillen, får du den let røgede smag og knasende sprødhed, som du ellers kun smager i pizzaer, der kommer direkte fra en brændefyret stenovn. Og det er så nemt, så nemt.

Husk at placere bagestenen over de gloende briketter, så stenen bliver så varm, som det overhovedet er muligt. Det er sådan, pizzaerne bliver så sprøde.

Men selv uden grill og bagesten kan du naturligvis lave en dejlig pizza. I stedet bager du den under grillen i ovnen. Sværere er det ikke.

Pizza med asparges og gedeost har du garanteret ikke smagt før. Det er en virkelig lækker vegetarpizza, hvor den grønne aspargessmag og den cremede gedeost begge kommer til deres fulde ret.

Du kan glæde dig til at lave tomatsovsen. Den tager dig bogstaveligt talt 2 minutter. Du skal bare blende de 3 ingredienser og så lade dem stå og dryppe af i en sigte, så den gode sovs ikke er for tynd, når du smører den på bundene. Kan det være nemmere?

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Der bliver 2 store eller 4 små pizzaer ud af denne opskrift

2
Færdig

Start på pizzadejen nogle timer i forvejen (eller dagen før)

3
Færdig

Blend ingredienserne til tomatsovs, hæld sovsen i en sigte og lad dryppe af i 20 minutter

4
Færdig

Rør olie og hvidløg sammen

5
Færdig

Rul dejen ud og smør tomatsovsen ud over pizzabundene

6
Færdig

Fordel først aspargessnitter og dernæst gedeost på pizzabundene

7
Færdig

Bag 12 minutter på en glohed bagesten i kuglegrillen eller 5-6 minutter under grill i ovnen

8
Færdig

Pensl med hvidløgsolie og drys med lidt flagesalt

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Dadler med blå ost
forrige
Opskrift: Dadler med blå ost
Opskrift: Hamburgerryg med stuvet spidskål
næste
Opskrift: Hamburgerryg med stuvet spidskål
Opskrift: Dadler med blå ost
forrige
Opskrift: Dadler med blå ost
Opskrift: Hamburgerryg med stuvet spidskål
næste
Opskrift: Hamburgerryg med stuvet spidskål

Tilføj Din Kommentar