Ingredienser
-
5 cl gin
-
1.5 dl tonic
-
1 kvist rosmarin
-
3 tynde skiver agurk
-
0.5 lime
-
Is
Et par ord om vores opskrift
Hvad er lækrere og mere forfriskende på en varm sommerdag end en velblandet gin og tonic? Eller på en kold vinteraften for den sags skyld. It’s always gin o’clock.
Men gin og tonic er ikke bare gin & tonic. Du kan anskaffe mere eller mindre kostbare gins, og du kan efterhånden få fat i alle mulige slags tonic, som er dyrere og smager bedre end den traditionelle Schweppes. Fever-Tree, for eksempel. At investere lidt ekstra i råvarerne hjælper altid på smagen.
Men hvis du virkelig vil gøre en forskel, tilsætter du et par diskrete ingredienser, der passer fantastisk til netop denne drink: Den skønne og vildt sunde krydderurt rosmarin står flot til den lidt granagtige smag af gin. Og agurk gør om muligt drinken endnu friskere og mere læskende.
Pludselig er din yndlingsdrik forvandlet til en elegant drink for ægte kendere, uanset om du har brugt en dyr eller billig gin. Husk i øvrigt at spise agurkeskiverne fra glasset, når du har drukket op; de smager forrygende.
Ingredienser
5 cl gin | |
1.5 dl tonic | |
1 kvist rosmarin | |
3 tynde skiver agurk | |
0.5 lime | |
Is |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Mas rosmarinen med en morter, så saften frigøres |
2
Færdig
|
Skær en skive af limen og pres resten i glasset |
3
Færdig
|
Hæld alle ingredienser i et passende glas |
4
Færdig
|
Fyld op med is |
5
Færdig
|
Rør rundt |
6
Færdig
|
Skål |