Ingredienser
-
Hakket oksekød
-
Tørret basilikum
-
Salt, peber
-
Olivenolie
Et par ord om vores opskrift
Det var Magasins Mad & Vin, der i tidernes morgen introducerede denne funky variant af dansk bøf, der nok er mest kendt som hakkebøf. Eller hakkedreng i folkemunde.
Opskriften er utroligt simpel: Du ruller siderne på din hakkebøf i tørret basilikum og steger den herefter, som du plejer.
Allerede efter et minut på panden kan du dufte, at der sker noget uventet. Pludselig dufter dit køkken, som der gør i de små byer i landene rundt om Middelhavet! Hvad sker der?
Der sker såmænd bare det, at dine gammeldags hakkebøffer er klar til at rejse ud i verden og få mere eksotiske venner end de bløde løg og udkogte kartofler. Fx en græsk salat og solbrændte ovnfritter.
Ingredienser
Hakket oksekød | |
Tørret basilikum | |
Salt, peber | |
Olivenolie |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Form dine hakkebøffer, som du plejer |
2
Færdig
|
Rul bøffernes sider i tørret basilikum |
3
Færdig
|
Steg bøfferne i olivenolie så lang tid, som du plejer |
4
Færdig
|
Krydr med salt og peber og servér med et smil |