Opskrift: Helstegt svinemørbrad i fad
med bacon og timian

0 0
Opskrift: Helstegt svinemørbrad i fad

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 svinemørbrad
2 pakker bacon i skiver
1 bk. markchampignon, i halve
2 rødløg, i tynde både
2 fed hvidløg, grofthakket
2 gulerødder, i skiver
2 stængler blegselleri, i skiver
1.5 dl piskefløde
2 spsk. balsamico
1 spsk. timian
Olie
Salt, peber

Saftig svinemørbrad med bacon i en superlækker flødesovs

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Svinemørbrad er blandt danskernes favoritter, når det skal være lidt ekstra lækkert. Og mørbrad i fad / mørbrad i ovn er nok den mest populære serveringsform.

Men hvilken opskrift skal man vælge? Mange af de traditionelle forslag handler om bacon, champignon, piskefløde – og tomat. Men undskyld, stjæler tomatsmagen ikke hovedrollen fra de andre lækkerier?

Vi foreslår at glemme alt om tomat. Prøv i stedet at servere mørbraden helstegt – det giver et mageløst saftigt resultat og ser utroligt flot ud.

Et generøst drys timian og et skvæt balsamico er med til at forvandle retten til noget, en rigtig kok kunne finde på at blære sig med.

Ingredienser

Antal personer:
1 svinemørbrad
2 pakker bacon i skiver
1 bk. markchampignon, i halve
2 rødløg, i tynde både
2 fed hvidløg, grofthakket
2 gulerødder, i skiver
2 stængler blegselleri, i skiver
1.5 dl piskefløde
2 spsk. balsamico
1 spsk. timian
Olie
Salt, peber
5 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Afpuds mørbraden og vikl bacon om i et tæt lag

2
Færdig

Brun mørbraden af i lidt olie på begge sider på en hed pande

3
Færdig

Steg svampene med lidt salt og peber, til de sveder

4
Færdig

Tilsæt de andre grøntsager og steg med et par minutter

5
Færdig

Læg alle de stegte sager i en stegeso eller en ovnfast gryde

6
Færdig

Hæld fløde, balsamico og fløde ved

7
Færdig

Steg under låg ½ time i en 200 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hakkebøf med basilikum
forrige
Opskrift: Hakkebøf med basilikum
Opskrift på nemme & sunde grovboller
næste
Opskrift: Nemme & sunde grovboller
Opskrift: Hakkebøf med basilikum
forrige
Opskrift: Hakkebøf med basilikum
Opskrift på nemme & sunde grovboller
næste
Opskrift: Nemme & sunde grovboller

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here