Opskrift: Karrysild med æggesalat
- og et drys karse

0 0
Opskrift: Karrysild med æggesalat

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 marinerede sildefileter
2 spsk. sildelage
1 spsk. karry
1 rødløg
Æggesalat
4 æg
4 spsk. cremefraiche
2 spsk. majonæse
0.75 spsk. karry
0.5 tsk. salt
1 bæger karse

Du vil elske karrysild på denne nye måde

Ingredienser

  • Æggesalat

Et par ord om vores opskrift

Del

Karrysild er en af favoritterne på de danske frokostborde. Vi vil have karrysild til søndagsfrokosten, til julefrokost og påskefrokost.

Helt traditionelle karrysild er marinerede sild, der skæres i mindre stykker og røres i en karrydressing med løg og æbler. Ikke et ondt ord om det; gammeldags karrysild smager vidunderligt.

Men vi vil vædde på, at du vil holde lige så meget af denne nye måde at spise karrysild på. Egentlig består disse karrysild af de samme ting, som du er vant til – kun er æblerne skiftet ud med æg, og så er der karse på toppen.

Fremgangsmåden er, at du som sædvanligt skærer de marinerede sild i pæne stykker. Sildestykkerne dypper du nu i en blanding af karry og sildelage, så de får en mere intens karrysmag.

Ovenpå de karrymarinerede sild lægger du nogle skiver rødløg, og så topper du op med en god, cremet æggesalat og et drys karse. Det smager lige så dejligt, som det ser ud.

Karrysild elsker at ende deres dage i godt selskab med kold øl og duggende glas snaps.

Ingredienser

Antal personer:
3 marinerede sildefileter
2 spsk. sildelage
1 spsk. karry
1 rødløg
Æggesalat
4 æg
4 spsk. cremefraiche
2 spsk. majonæse
0.75 spsk. karry
0.5 tsk. salt
1 bæger karse
3 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær de marinerede sild i passende stykker, rør lidt af sildelagen med karry og vend sildene heri

2
Færdig

Sæt æggene over i koldt vand – giv dem 7 minutter, fra vandet koger – fisk dem op af vandet og lad hvile i 3 minutter, før du piller dem

3
Færdig

Rør cremefraiche, majonæse, karry og salt sammen

4
Færdig

Skær æggene i grove tern med en skarp kniv og rør i dressingen

5
Færdig

Rør det meste karse i æggesalaten, men gem lidt til pynt

6
Færdig

Anret sildemadderne ved at lægge de karrymarinerede sild på rugbrød, læg tynde skiver rødløg ovenpå og slut af med en god spiseskefuld æggesalat og et drys karse

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Feijão - brasiliansk gryderet med sorte bønner
forrige
Opskrift: Feijão – brasiliansk gryderet med sorte bønner
Opskrift: Perfekt lammekrone på grill
næste
Opskrift: Perfekt lammekrone på grill
Opskrift: Feijão - brasiliansk gryderet med sorte bønner
forrige
Opskrift: Feijão – brasiliansk gryderet med sorte bønner
Opskrift: Perfekt lammekrone på grill
næste
Opskrift: Perfekt lammekrone på grill

Tilføj Din Kommentar