Opskrift: Saftige koteletter i fad
med bacon, champignon og esdragon

0 0
Opskrift: Saftige koteletter i fad

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 tykke skaftkoteletter
4 tykke skiver bacon
1 bk. markchampignon
1 løg, grofthakket
1 fed hvidløg, grofthakket
0.5 dl piskefløde
2 spsk. tørret esdragon
2 spsk. æble- eller esdragoneddike
Sennep
Sukker
Salt, peber

De tykke skaftkoteletter giver retten et anstrøg af luksus

Tilhører:
  • Billig mad
  • Børnemad
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Koteletter i fad er en af Danmarks mest populære retter. Der findes så mange vidt forskellige opskrifter, at du kunne lave det hver dag i ugen uden at få den samme ret.

Svinekoteletter (med eller uden skaft), bacon, champignon og piskefløde går igennem de fleste opskrifter, og netop de fire ingredienser elsker alle, så det vil vi ikke ændre på.

Men i stedet for smagen af tomat har vi i vores opskrift valgt at fokusere på esdragon, som også er det vigtigste krydderi i bearnaisesovs.

Sammen med de tykke, saftige skaftkoteletter giver esdragon den klassiske middagsret et anstrøg af luksus og elegance: Den smager som noget, egnens gode kro kunne finde på at servere.

Ingredienser

Antal personer:
2 tykke skaftkoteletter
4 tykke skiver bacon
1 bk. markchampignon
1 løg, grofthakket
1 fed hvidløg, grofthakket
0.5 dl piskefløde
2 spsk. tørret esdragon
2 spsk. æble- eller esdragoneddike
Sennep
Sukker
Salt, peber
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Smør koteletterne med et tyndt lag sennep og et drys sukker, salt og peber

2
Færdig

Steg koteletterne et par minutter på hver side, til de karamelliserer let

3
Færdig

Steg bacon i tykke strimler, til de er gyldenbrune, men ikke tørre

4
Færdig

Steg de halverede champignon med lidt salt, til de bruner og begynder at ‘svede’

5
Færdig

Steg løg og hvidløg sammen med champignonerne det sidste minut

6
Færdig

Læg de stegte sager i et fad, en stegeso eller en gryde med låg

7
Færdig

Hæld fløde, eddike og esdragon ved

8
Færdig

Steg under låg 25 minutter i en 200 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Forloren hare er dejlig nem hverdagsmad
forrige
Opskrift: Forloren hare som hverdagsmad
Verdens nemmeste agurkesalat
næste
Opskrift: Verdens nemmeste hjemmelavede agurkesalat
Forloren hare er dejlig nem hverdagsmad
forrige
Opskrift: Forloren hare som hverdagsmad
Verdens nemmeste agurkesalat
næste
Opskrift: Verdens nemmeste hjemmelavede agurkesalat

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here