Opskrift: Hjemmelavet luksus kyllingeleverpostej
med bacon, svampe og mørk rom

0 0
Opskrift: Hjemmelavet luksus kyllingeleverpostej

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
250 g markchampignon
2 spsk. olie
0.5 tsk. salt
300 g kyllingelever
250 g kyllingebryst
150 g bacon i skiver
1 dl havregryn
1 stort løg
2 spsk. mørk rom
1 spsk. timian
5 enebær, knust
1 tsk. salt, peber

Smager som forretten på en bedre fransk restaurant

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Kyllingepaté, kyllingepostej, kyllingeleverpostej – kært barn har skønne navne. Og det kære barn kan da også bruges både som frokostret, forret og hovedret en dag, hvor det skal være lidt ekstra lækkert.

Det er ret let at lave denne luksus kyllingeleverpostej. Og det er en god måde at få spist noget lever på: Vi bør jo alle sammen spise mere af den sunde, billige lever, som blandt andet giver os jern, zink og B12-vitamin.

Det luksuøse ved kyllingeleverpostejen er, at den indeholder ristede svampe (markchampignon), bacon og mørk rom. Samtidig giver timian og enebær postejen et strejf af noget vildt.

I stedet for at købe hakket kyllingekød putter vi et par ituskårne kyllingebryster ned i foodprocessoren sammen med de andre ingredienser og kører 1/2 minuts tid. Så har du en lækker fars, som bare skal røres med de ristede svampe.

Efter 1 time i ovnen er kyllingeleverpostejen færdig og fristende.

Du kan servere Spicy Twists luksus kyllingeleverpostej med sprødstegt bacon, flere ristede svampe, ristet rugbrød og cornichoner.

Ingredienser

Antal personer:
250 g markchampignon
2 spsk. olie
0.5 tsk. salt
300 g kyllingelever
250 g kyllingebryst
150 g bacon i skiver
1 dl havregryn
1 stort løg
2 spsk. mørk rom
1 spsk. timian
5 enebær, knust
1 tsk. salt, peber
4 fra 4 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær svampene i kvarter og steg brune i olie og salt - ideen er, at svampene skal miste meget af deres vandindhold og opnå en dybere smag

2
Færdig

Hæld resten af ingredienserne i foodprocessoren - kyllingebrystet skal være skåret groft ud, bacon være strimlet og løget være delt i 1/8-dele

3
Færdig

Kør det hele til en grov fars og bland med de ristede svampe

4
Færdig

Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og hæld farsen heri

5
Færdig

Bag kyllingepateen 1 time på næstnederste rille i en 180 grader varm ovn

6
Færdig

Servér varm, lun eller kold

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: 20 sprøde mandel-vafler til is
forrige
Opskrift: 20 sprøde mandel-vafler til is
Opskrift: Gammeldags hjemmelavet remoulade
næste
Opskrift: Gammeldags hjemmelavet remoulade
Opskrift: 20 sprøde mandel-vafler til is
forrige
Opskrift: 20 sprøde mandel-vafler til is
Opskrift: Gammeldags hjemmelavet remoulade
næste
Opskrift: Gammeldags hjemmelavet remoulade

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here