Opskrift: Makrel stegt på panden
med olie, salt og peber

0 0
Opskrift: Makrel stegt på panden

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 makrelfileter
4 spsk. olie
Salt, peber

Skindet skal blive helt sprødt, så det kan spises

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Makrellen er en sej fighter, når den fanges på krog. Ikke om den bare vil overgive sig, fordi en eller anden sulten landkrabbe vil have fat i dens attraktive kød. Ærgerligt nok falder makrelkødet faktisk ikke i alle menneskers smag, da det kan have en let metallisk smag.

Makrel kan spises på mange måder. Rå, kogt, stegt – og i en dåse svømmende i tomatsovs. Når du steger makrel, skal du sørge for at give fisken mest varme på skindsiden, så det tynde skind bliver så sprødt, at det kan spises. Sværere er det egentlig ikke at stege en makrel.

Som tilbehør til stegt makrel kan du servere en lun rissalat til fisk med tomater, agurk, persille, citron og smør.

Ingredienser

Antal personer:
4 makrelfileter
4 spsk. olie
Salt, peber
3 fra 12 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Steg makrelfileterne 4-6 minutter på skindsiden i olien ved middelhøj varme

2
Færdig

Når det meste af fiskekødet er hvidt, vender du fileterne og giver dem 1-2 minutter på kødsiden

3
Færdig

Skindet skal gerne være sprødt og spiseligt

4
Færdig

Drys med salt og peber og servér fisken varm

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Pizza med parma og ruccola
forrige
Opskrift: Pizza med parma og ruccola
Opskrift: Abehjerne - farseret blomkål
næste
Opskrift: Abehjerne – farseret blomkål
Opskrift: Pizza med parma og ruccola
forrige
Opskrift: Pizza med parma og ruccola
Opskrift: Abehjerne - farseret blomkål
næste
Opskrift: Abehjerne – farseret blomkål

Tilføj Din Kommentar