Opskrift: Lun krydret rissalat
med tun, persille og mynte

0 0
Opskrift: Lun krydret rissalat

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
8 dl ris
12 dl vand
1 tsk. salt
2 ds. tun
400 g tomater, hakket
4 skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
1 chili, uden kerner, finthakket
1 tsk. salt
0.5 dl olie
0.5 dl citronsaft
0.5 bdt. persille, hakket
0.5 bdt. mynte, hakket

En lun rissalat er sund og lækker aftensmad på 25 minutter

Tilhører:
  • Billig mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

En lun rissalat er skøn og sund aftensmad i en snæver vending. Mens risene koger, skærer og hakker du de øvrige ingredienser, og vupti, så er der serveret.

Du kan blande alt i dine varme ris. Kød, fisk, rejer, alle slags grøntsager, alle slags krydderurter. Denne version med tun er lynhurtig.

Kombinationen tomater, mynte, persille, citron, olie kendes også fra den fantastiske libanesiske salat Tabouleh. Den er ikke mindre forrygende her.

Ingredienser

Antal personer:
8 dl ris
12 dl vand
1 tsk. salt
2 ds. tun
400 g tomater, hakket
4 skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
1 chili, uden kerner, finthakket
1 tsk. salt
0.5 dl olie
0.5 dl citronsaft
0.5 bdt. persille, hakket
0.5 bdt. mynte, hakket
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Kog risene i vand og salt 11 minutter og lad trække 11 minutter

2
Færdig

Bland ris og de øvrige ingredienser til en lun salat og servér straks

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Dejlig brændende kærlighed
forrige
Opskrift: Dejlig brændende kærlighed
Opskrift: Gammeldags klatkager
næste
Opskrift: Gammeldags klatkager
Opskrift: Dejlig brændende kærlighed
forrige
Opskrift: Dejlig brændende kærlighed
Opskrift: Gammeldags klatkager
næste
Opskrift: Gammeldags klatkager

Tilføj Din Kommentar