Opskrift: Pizza med parma og ruccola
- og hvidløgsolie

0 0
Opskrift: Pizza med parma og ruccola

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 portion pizzadej
200 g parmesan, revet
16 skiver parmaskinke
2 pk. ruccola
Tomatsovs
1 ds. flået tomat
1 rød peber
1 løg
Hvidløgsolie
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust

Spændende pizza på grill med nem tomatsovs

Ingredienser

  • Tomatsovs

  • Hvidløgsolie

Et par ord om vores opskrift

Del

Hvis du har en grill og en bagesten og elsker pizza, så er du simpelt hen nødt til at prøve denne variant med parmaskinke og ruccola. Det er næsten som at være hjemme i Italien igen.

At bage pizza på bagesten i grillen er utroligt nemt – og du opnår en smag og en sprødhed, som du ellers kun oplever hos de pizzeriaer, der bruger brændefyrede stenovne.

Du skal placere bagestenen direkte over de glødende briketter, så den bliver så varm som muligt.

Tomatsovsen i denne opskrift kræver 2 minutters arbejdstid: Du blender simpelt hen 3 ingredienser, som herefter bare skal stå og dryppe af i en sigte, så sovsen ikke er for vandet, når du skal bruge den. Nemmere bliver det næsten ikke.

Hvis du hverken har grill eller bagesten, kan du sagtens lave pizzaen alligevel. Så bager du den bare under grillen i ovnen. Hvor svært kan det være?

Ingredienser

Antal personer:
1 portion pizzadej
200 g parmesan, revet
16 skiver parmaskinke
2 pk. ruccola
Tomatsovs
1 ds. flået tomat
1 rød peber
1 løg
Hvidløgsolie
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg, knust
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Der bliver 2 store eller 4 små pizzaer ud af denne opskrift

2
Færdig

Start på pizzadejen nogle timer i forvejen (eller dagen før)

3
Færdig

Blend ingredienserne til tomatsovs, hæld sovsen i en sigte og lad dryppe af i 20 minutter

4
Færdig

Rør olie og hvidløg sammen

5
Færdig

Rul dejen ud og smør tomatsovsen ud over pizzabundene

6
Færdig

Drys pizzabundene med parmesan

7
Færdig

Bag 12 minutter på en glohed bagesten i kuglegrillen eller 5-6 minutter under grill i ovnen

8
Færdig

Læg parmaskinke på pizzaerne, pensl med hvidløgsolie og slut af med en håndfuld ruccola

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Ingefærshot styrker immunforsvaret
forrige
Opskrift: Ingefærshot styrker immunforsvaret
Opskrift: Makrel stegt på panden
næste
Opskrift: Makrel stegt på panden
Opskrift: Ingefærshot styrker immunforsvaret
forrige
Opskrift: Ingefærshot styrker immunforsvaret
Opskrift: Makrel stegt på panden
næste
Opskrift: Makrel stegt på panden

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here