Opskrift: Mango yoghurt med æble
- vanilje og kokos

0 0
Opskrift: Mango yoghurt med æble

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 æble
4 spsk. havregryn
1 mango
200 g yoghurt
1 tsk. vaniljepulver
Ristede kokosflager

Sund morgenmad eller dessert, der smager enormt godt

Tilhører:
  • Børnemad
  • Sund mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Når man får en skefuld af denne mangoyoghurt i munden, tænker man overhovedet ikke på, hvor sund den er. Man synes bare, smagen er sød og lækker – den opleves klart mere som en dessert end som morgenmad eller brunch.

Men tjek lige, hvad der er i: Mango, æble, kokos, havregryn, yoghurt og vanilje. Intet sukker, kun lutter sunde ting. Og skal det være endnu sundere eller i hvert fald mere slankende, kan du sagtens bruge den proteinholdige skyr i stedet for yoghurt (men yoghurt er altså enormt godt for din mave – det holder tarmfloraen i balance!).

Hvis du vil servere mangoyoghurten som dessert – og dine gæster sætter pris på søde sager – kan du snildt tilføje 2 spsk. honning. Eller du kan erstatte havregrynene med knuste makroner eller kammerjunker.

Ristede kokosflager smager enormt godt på toppen. Men du kan også bruge ristet kokosmel, ristede pinjekerner eller ristede, usaltede peanuts. Eller du kan riste 4 spsk. havregryn med 2 spsk. sukker på panden og bruge som drys.

I opskriften står 1 tsk. vaniljepulver, og her menes et produkt uden sukker. Alternativt kan du skrabe kornene fra en halv vaniljestang ud i yoghurten. Hvis du ikke er så sukkerforskrækket, så brug i stedet 1 spsk. vaniljesukker. Vidste du for resten, at du let selv kan lave dit eget vaniljesukker af brugte vaniljestænger og sukker…?

Ingredienser

Antal personer:
1 æble
4 spsk. havregryn
1 mango
200 g yoghurt
1 tsk. vaniljepulver
Ristede kokosflager
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Riv æble, bland med havregryn og tryk blandingen ned i bunden af serveringsglassene

2
Færdig

Blend mangokødet til en smuk, gul mos – del portionen i to

3
Færdig

Rør den ene halvdel af mangomosen med yoghurt og vanilje og fordel i glassene

4
Færdig

Læg den anden halvdel af mangomosen øverst i glassene som en flot topping

5
Færdig

Afslut med et drys ristede kokosflager

6
Færdig

Den portionsanrettede mangoyoghurt kan sagtens vente 1-2 timer på køl

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Autentisk hjemmelavet shawarma
forrige
Opskrift: Autentisk hjemmelavet shawarma
Opskrift: Halvstærk chiliolie med tomat
næste
Opskrift: Halvstærk chiliolie med tomat
Opskrift: Autentisk hjemmelavet shawarma
forrige
Opskrift: Autentisk hjemmelavet shawarma
Opskrift: Halvstærk chiliolie med tomat
næste
Opskrift: Halvstærk chiliolie med tomat

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here