Opskrift: Hurtig vegansk misodip

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 spsk. miso
2 spsk. olie
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. limesaft
1 spsk. soya
1 spsk. vand
1 spsk. honning
10 g ingefær, revet
1 fed hvidløg, revet
0.5 tsk. chiliflager

Opskrift: Hurtig vegansk misodip

med ingefær og honning

Mumset dip til grøntsagsstænger, grissini og kartoffelchips

Tilhører:
  • Nem og hurtig mad
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Misodip smager enormt godt, og samtidig er det noget af det sundeste, du kan servere som appetizer eller snack. Især hvis du laver et ordentlig fad rå grøntsagsstænger, som dine gæster kan dyppe i dippen.

Hvis det kun er for sjov, kan misodip dog også med fordel bruges som dyppelse til grissini, chips og andre mindre sunde slags knas.

Den vigtigste ingrediens i denne dip er naturligvis miso. Miso er en japansk pasta fremstillet af blandt andet fermenterede soyabønner. Miso er fyldt med proteiner samt B2- og E-vitamin og vil derfor være en nyttig bestanddel i en vegansk kostplan. Du kan købe miso i velassorterede supermarkeder og asiatiske fødevarebutikker.

I denne opskrift på misodip giver vi smagen (og sundheden) et gevaldigt løft med frisk revet ingefær, hvidløg og lidt chili. Samtidig rundes smagen af med honning, lime og ristede sesamfrø.

Du kan godt begynde at glæde dig: Om 10 minutter er du parat til at servere en vildt mumset og sund dip for dine sultne gæster.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rist sesamfrøene hurtigt på en pande, til de bliver lysebrune

2
Færdig

Blend alle ingredienser

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 800 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Gado gado - indonesisk madsalat
forrige
Opskrift: Gado gado – indonesisk madsalat
Opskrift: Honningglaserede gulerødder og forårsløg
næste
Opskrift: Honningglaserede gulerødder og forårsløg
Opskrift: Gado gado - indonesisk madsalat
forrige
Opskrift: Gado gado – indonesisk madsalat
Opskrift: Honningglaserede gulerødder og forårsløg
næste
Opskrift: Honningglaserede gulerødder og forårsløg

Tilføj Din Kommentar