Ingredienser
-
250 g frisk pasta
-
2 kyllingefileter, i tynde skiver
-
6 dl hønsebouillon
-
0.5 citron, saften
-
2 majskolber, de afskårne korn
-
2 rødløg, i tynde både
-
4 tomater, i både
-
2 stilke timian eller 2 spsk tørret timian
-
1 tsk. salt
-
Chiliflager
Et par ord om vores opskrift
Det geniale princip i one pot pasta er, at alle ingredienser tilberedes på én gang i én gryde. Ikke alene er det let og sparer en masse opvask – det giver også en utroligt lækker sammenkogt ret, hvor alle de gode sager tager smag af hinanden.
Denne version er ekstra hurtig, for vi bruger en frisk pasta, der egentlig kun skal have 4 minutter i en stor gryde kogende vand. Men fordi der bruges mindre væske i en one pot pasta, er vi nødt til at fordoble kogetiden til 8 minutter. Men det er stadig ret hurtigt, ikke?
Vi marinerede kyllingefileterne fra morgenstunden i lidt chiliflager og saften fra en citron, men du kan også bare bruge ferske kyllingefileter og tilsætte chili og citron i retten.
Med denne opskrift kan du lave superlækker aftensmad på 20 minutter. Hvad venter du på?
Ingredienser
250 g frisk pasta | |
2 kyllingefileter, i tynde skiver | |
6 dl hønsebouillon | |
0.5 citron, saften | |
2 majskolber, de afskårne korn | |
2 rødløg, i tynde både | |
4 tomater, i både | |
2 stilke timian eller 2 spsk tørret timian | |
1 tsk. salt | |
Chiliflager |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Put samtlige ingredienser i en stor gryde |
2
Færdig
|
Dæk pastaerne med væde og våde sager, så godt du kan |
3
Færdig
|
Kog 6-10 minutter under tætsluttende låg afhængigt af pastatype |
4
Færdig
|
Når pastaen er mør, er retten klar |