Opskrift: Lynhurtig one pot pasta med kylling
med kylling, citron og timian

0 0
Opskrift: Lynhurtig one pot pasta med kylling

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
250 g frisk pasta
2 kyllingefileter, i tynde skiver
6 dl hønsebouillon
0.5 citron, saften
2 majskolber, de afskårne korn
2 rødløg, i tynde både
4 tomater, i både
2 stilke timian eller 2 spsk tørret timian
1 tsk. salt
Chiliflager

Med frisk pasta er kogetiden under 10 minutter

Tilhører:
  • Børnemad
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Det geniale princip i one pot pasta er, at alle ingredienser tilberedes på én gang i én gryde. Ikke alene er det let og sparer en masse opvask – det giver også en utroligt lækker sammenkogt ret, hvor alle de gode sager tager smag af hinanden.

Denne version er ekstra hurtig, for vi bruger en frisk pasta, der egentlig kun skal have 4 minutter i en stor gryde kogende vand. Men fordi der bruges mindre væske i en one pot pasta, er vi nødt til at fordoble kogetiden til 8 minutter. Men det er stadig ret hurtigt, ikke?

Vi marinerede kyllingefileterne fra morgenstunden i lidt chiliflager og saften fra en citron, men du kan også bare bruge ferske kyllingefileter og tilsætte chili og citron i retten.

Med denne opskrift kan du lave superlækker aftensmad på 20 minutter. Hvad venter du på?

Ingredienser

Antal personer:
250 g frisk pasta
2 kyllingefileter, i tynde skiver
6 dl hønsebouillon
0.5 citron, saften
2 majskolber, de afskårne korn
2 rødløg, i tynde både
4 tomater, i både
2 stilke timian eller 2 spsk tørret timian
1 tsk. salt
Chiliflager
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Put samtlige ingredienser i en stor gryde

2
Færdig

Dæk pastaerne med væde og våde sager, så godt du kan

3
Færdig

Kog 6-10 minutter under tætsluttende låg afhængigt af pastatype

4
Færdig

Når pastaen er mør, er retten klar

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Gammeldags skipperlabskovs
forrige
Opskrift: Gammeldags skipperlabskovs
Opskrift: Kartofler & østershatte
næste
Opskrift: Kartofler & østershatte
Opskrift: Gammeldags skipperlabskovs
forrige
Opskrift: Gammeldags skipperlabskovs
Opskrift: Kartofler & østershatte
næste
Opskrift: Kartofler & østershatte

Tilføj Din Kommentar