Ingredienser
-
100 g mel
-
100 g smør
-
50 g parmesan
-
0.25 dl sesamfrø
-
0.5 spsk. kommen, knust
Et par ord om vores opskrift
Ostestænger er en gammel opfindelse, som ikke har ændret sig siden mormors tid. Hvorfor lave om på noget, der smager så godt?
I den oprindelige opskrift indgår paprika, og det er skam dejligt. Vi synes bare, kommen smager endnu bedre her – og sesamfrø giver ostestængerne et diskret lille crunch. Du kan bruge både parmesan, Vesterhavsost og andre smagfulde, tørre oste.
Ostestænger er en nem lille snack eller appetizer. I gamle dage brugte man dem som tilbehør til suppe, og det kan vi vel også i dag? Eller til salater. Eller…?
Ingredienser
100 g mel | |
100 g smør | |
50 g parmesan | |
0.25 dl sesamfrø | |
0.5 spsk. kommen, knust |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Ælt det hele godt (og hurtigt) sammen |
2
Færdig
|
Rul dejen ud til en plade på 2-3 mm tykkelse |
3
Færdig
|
Skær i strimler på 6 x 1,5 cm |
4
Færdig
|
Bag små 10 minutter på bagepapir i en 225 grader varm ovn |
5
Færdig
|
Stængerne skal være let lysebrune, ikke mere |