Opskrift: Pasta med kylling og asparges (fedtfattig)
- og esdragonsovs

0 0
Opskrift: Pasta med kylling og asparges (fedtfattig)

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
500 g pasta
400 g kyllingebryst
2 laurbærblade
2 bdt. asparges, hvide eller grønne
1 bdt. forårsløg
Esdragonsovs
5 dl kogevand
0.5 citron, saft og skal
6 spsk. vand
3 spsk. majsstivelse
2 spsk. esdragon, frisk eller tørret
Salt, peber

Nem og superlækker pastaret uden et gram fedt

Tilhører:
  • Slankemad

Ingredienser

  • Esdragonsovs

Et par ord om vores opskrift

Del

Letkogt kylling og asparges er råvarer, som i sig selv smager forrygende. Samtidig resulterer kogningen i en lækker suppe, som bare skal jævnes en smule (med majsstivelse) for at blive til den perfekte sovs til en skøn omgang pasta.

Pasta med kylling og asparges er hurtig og nem at lave, og retten indeholder ikke et eneste gram fedt. Ideel slankemad!

Du kan bruge alle udskæringer af kyllingen i retten. Bruger du kyllingelår, skal de koges 40 minutter. Bruger du kyllingebryst eller kyllingefilet, er kogetiden 10 minutter. Kog i letsaltet vand, der lige dækker, tilsat et par laurbærblade.

Du kan bruge både hvide og grønne asparges. Hvide asparges skal skrælles og enderne skæres af. Grønne asparges skal have brækket enderne af dér, hvor de naturligt knækker, når du bukker den flade ende på hver asparges.

I retten skal desuden et bundt forårsløg, der skæres i mindre stykker.

Sovsen laver du af suppen, som du først har kogt kylling og dernæst asparges i. Du jævner suppen med majsstivelse rørt ud i vand, og lige før servering rører du et par spiseskefulde frisk eller tørret esdragon i. Esdragon er som bekendt det pragtfulde krydderi, som giver en bearnaisesovs sin skønne smag.

Til denne type pastaret foretrækker vi spaghetti. Men du kan naturligvis bruge lige præcis den type pasta, du elsker mest (eller har liggende i køkkenskuffen).

Ingredienser

Antal personer:
500 g pasta
400 g kyllingebryst
2 laurbærblade
2 bdt. asparges, hvide eller grønne
1 bdt. forårsløg
Esdragonsovs
5 dl kogevand
0.5 citron, saft og skal
6 spsk. vand
3 spsk. majsstivelse
2 spsk. esdragon, frisk eller tørret
Salt, peber
3 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken

2
Færdig

Skær kyllingen i tern og kog 10 minutter i letsaltet vand, der lige dækker, tilsat laurbærblade

3
Færdig

Klargør asparges som angivet i teksten og skær i mundrette stykker

4
Færdig

Skær forårsløg i 2 cm lange stykker

5
Færdig

Fisk kyllingen op af kogevandet og kog nu asparges og forårsløg 3 minutter i kogevandet - fisk op

6
Færdig

Varm kogevandet op i en gryde og tilsæt citronsaft og -skal

7
Færdig

Rør vand og majsstivelse sammen og rør i kogevandet, smag til med salt og peber og kog igennem 5 minutter

8
Færdig

Vend kylling, grøntsager og esdragon i sovsen og varm hurtigt op

9
Færdig

Servér pastaen med kylling, asparges og esdragonsovs

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Long Island Iced Tea - så er der fest!
forrige
Opskrift: Long Island Iced Tea – så er der fest!
Tandoori på den nemme måde
næste
Opskrift: Tandoori på den nemme måde
Opskrift: Long Island Iced Tea - så er der fest!
forrige
Opskrift: Long Island Iced Tea – så er der fest!
Tandoori på den nemme måde
næste
Opskrift: Tandoori på den nemme måde

Tilføj Din Kommentar