Opskrift: Bearnaisesovs, der lykkes hver gang
med esdragon og citronskal

0 0
Opskrift: Bearnaisesovs, der lykkes hver gang

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 æggeblommer
1.5 tsk. salt
0.5 dl olivenolie
Saft af 1/2 citron
Skal af 1 citron
1.5 bæger cremefraiche 38%
1 bdt. frisk estragon, hakket
3 spsk. tørret esdragon, knust
1 tsk. gurkemeje
Peber

Med denne opskrift på bearnaise er det slut med stress i sidste øjeblik

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Vi går til bekendelse med det samme: Denne opskrift på bearnaisesovs / bearnaisesauce indeholder ikke smør og skal ikke opvarmes, så nej, det er ikke en ægte bearnaise. Men den smager mindst lige så godt, og den er meget nemmere at lave!

Kold bearnaise til varmt kød og pommes frites – kan man overhovedet dét? Svaret er: Ork ja, sagtens. Tænk på, hvor hurtigt din normale bearnaisesovs køler af, mens du spiser. Helt ærligt, du vil ikke tænke videre over det.

Ud over smagen, som er ganske autentisk, er den helt store fordel ved denne bearnaisesovs, at den lykkes hver gang. Sovsen skiller aldrig. Og den kan laves god tid i forvejen, så du kan koncentrere dig om at stege bøffen og få fritterne sprøde.

I vores opskrift foreslår vi en blanding af frisk og tørret esdragon. Men du kan også bare nøjes med den ene af delene. Gurkemeje er tilsat for at sikre den rigtige gule farve – det er ikke strengt nødvendigt.

PS. Stavblender er at foretrække, når du pisker sovsen, men du kan også bruge et almindeligt piskeris.

PPS. En lille sjov detalje er, at denne bearnaisesovs også kan bruges som dressing til en lækker hønsesalat.

Ingredienser

Antal personer:
3 æggeblommer
1.5 tsk. salt
0.5 dl olivenolie
Saft af 1/2 citron
Skal af 1 citron
1.5 bæger cremefraiche 38%
1 bdt. frisk estragon, hakket
3 spsk. tørret esdragon, knust
1 tsk. gurkemeje
Peber
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Pisk æggeblommer og salt sejt

2
Færdig

Pisk olie i lidt ad gangen

3
Færdig

Pisk citronsaft i

4
Færdig

Rør de øvrige ingredienser i

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Kirkeærtesalat “køddræberen”
forrige
Opskrift: Kikærtesalat “køddræberen”
Opskrift: Muslinger i berusende selskab
næste
Opskrift: Muslinger i berusende selskab
Opskrift: Kirkeærtesalat “køddræberen”
forrige
Opskrift: Kikærtesalat “køddræberen”
Opskrift: Muslinger i berusende selskab
næste
Opskrift: Muslinger i berusende selskab

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here