Opskrift: Pasta med råmarineret laks
- og dild og lime

0 0
Opskrift: Pasta med råmarineret laks

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
300 g rå laks
1 lime, saften
4 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
2 fed hvidløg, knust
1 chili, befriet for kerner
2 gulerødder
1 rødløg
1 æble
1 rød peberfrugt
1 bdt. dild, finthakket
250 g pasta i tør vægt

En frisk, saftig og smagfuld pastaret, hvor laksen overhovedet ikke føles rå

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Efter sigende fandt sultne caribiske fiskere på at presse citrus over den rå fisk ude på havet og opdagede til deres forbløffelse, at citrussaften ‘kogte’ fisken. Voila: Den ekstremt delikate og meget, meget sunde fiskeret ceviche var født.

Princippet med at ‘koge’ fisk i citrussaft kan bruges som udgangspunkt i utallige fiskeretter. Også med den labre laks, som aldrig har sat sine gæller i det caribiske hav.

Vi danskere spiser gladeligt marinerede sild og sushi, men de fleste rynker på næsen ved tanken om andre slags rå fisk. Derfor er det naturligvis vigtigt at fremhæve, at den råmarinerede laks her overhovedet ikke føles spor rå. Slet ikke!

Fordelen ved denne opskrift er, at du bevarer flere af fiskens sunde egenskaber – og at det er en lugtfri og meget nemmere tilberedningsmetode end al slags varmebehandling.

Ingredienser

Antal personer:
300 g rå laks
1 lime, saften
4 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
2 fed hvidløg, knust
1 chili, befriet for kerner
2 gulerødder
1 rødløg
1 æble
1 rød peberfrugt
1 bdt. dild, finthakket
250 g pasta i tør vægt
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Skær laksen i tynde skiver og hak grøntsagerne fint

2
Færdig

Bland alle ingredienser (minus dild og pasta) og lad trække i 20 minutter

3
Færdig

Kog pastaen, hæld vandet fra og rør lakseblandingen i

4
Færdig

Varm godt igennem i 1-2 minutter

5
Færdig

Rør dilden i og servér straks

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Mulligatawny – cremet indisk karrysuppe
forrige
Opskrift: Mulligatawny – cremet indisk karrysuppe
Opskrift: Hjemmelavet hyldeblomstsaft
næste
Opskrift: Hjemmelavet hyldeblomstsaft
Opskrift: Mulligatawny – cremet indisk karrysuppe
forrige
Opskrift: Mulligatawny – cremet indisk karrysuppe
Opskrift: Hjemmelavet hyldeblomstsaft
næste
Opskrift: Hjemmelavet hyldeblomstsaft

Tilføj Din Kommentar