Ingredienser
-
1 spsk. olivenolie
-
200 g pimientos de Padrón
-
1 fed knust hvidløg
-
1 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
I velassorterede supermarkeder – og måske hos din grøntpusher? – kan du få de lækre, små, grønne snackpebre, der hedder pimientos de Padrón.
Når du steger dem på panden i en lillesmule olie og drysser med salt, står du lige pludselig med den skønneste appetizer. Det er verdens nemmeste snack ud over bare at åbne en pose peanuts (eller lave peanuts selv)
Pimientos de Padrón smager forrygende godt – hen i retning af stegt peberfrugt, naturligvis. De ser fristende ud. De er salte på den behagelige måde. Kort sagt: Din velkomstdrink har fået en ny bedste ven, og dine gæster vil juble!
Tricket er kun at bruge en anelse olie til stegningen. De må ikke koge, og de må ikke blive fedtede. Når du tager de stegte tapas pebre af varmen, vender du dem med lidt salt og knust hvidløg, og så er der serveret. Det tager 10 minutter.
Ingredienser
1 spsk. olivenolie | |
200 g pimientos de Padrón | |
1 fed knust hvidløg | |
1 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Varm olien op ved middelhøj varme på en sliplet-pande |
2
Færdig
|
Smid de skyllede pebre på og lad dem stege, til de begynder at blive grålige og brune hist og pist |
3
Færdig
|
Vend pebrene og giv dem samme tur på den anden side |
4
Færdig
|
Se på billedet - sådan skal pebrene ende med at se ud |
5
Færdig
|
Tag panden af varmen og vend pebrene med hvidløg og salt |
6
Færdig
|
Servér pebrene straks med det hvidløg og salt, der hænger ved |