Opskrift: Autentisk spansk romesco sauce / dip
Romesco er navnet på en forrygende lækker sauce eller dip med rødder i Nordspanien. Romesco sauce kan spises til al slags fisk, kød og/eller grillede grøntsager (i stedet for almindelig...
Spansk mad er som spanierne selv – fuld af varme og temperament. Især sydpå i Andalusien er der blus på krydderierne. Spansk mad er influeret af århundreders påvirkning både sydfra og nordfra, men er i dag helt sin egen stilart. Du kender sikker paella med ris, safran, kylling, muslinger… Og hvad med tortilla, den gode kartoffelpandekage? Du har måske også smagt de lækre, spanske skinker af sortfodssvin og den spanske fåreost, Manchego. Sangria har de fleste prøvet at drikke, og så er der jo alle varianterne af tapas, der hver især afspejler et hjørne af spansk mad: Fisk, skaldyr, kød, røgvarer, grøntsager, oste etc.
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©