Opskrift: Kir som velkomstdrink
med hvidvin, gin og creme de cassis

0 0
Opskrift: Kir som velkomstdrink

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 cl creme de cassis
2 cl gin
1 cl citronsaft
1.5 dl hvidvin
Isklumper

Med et skvæt gin bliver den traditionelle kir en festlig ice breaker

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Kir – eller kir royal – er en elegant, læskende drink til enhver anledning. Den nydes med lige stort velbehag af fine damer med store hatte til fernisering i Gallerie Kunsth og tørstige studenter på vej rundt på den sidste tur med partyvognen. Alle kan li’ en kir.

Dybest set består en kir af solbærlikør og hvidvin. Blandingsforholdet er 1 del creme de cassis til 5 dele hvidvin. I en kir royal erstatter du hvidvinen med bobler (champagne, cremant, cava, prosecco).

Men du kan også gøre din kir lidt festligere ved at tilføje et skvæt gin. På den måde forvandler du den harmløse drik til en velkomstdrink, der ryster gæsterne bedre sammen – en såkaldt ice breaker.

Hvis du har en have med solbærbuske, ser det flot ud at bruge solbærblade som pynt i drinken. Eventuelt sammen med en skive citron.

Ingredienser

Antal personer:
2 cl creme de cassis
2 cl gin
1 cl citronsaft
1.5 dl hvidvin
Isklumper
3 fra 14 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Hæld ingredienserne i et passende glas i nævnte rækkefølge

2
Færdig

Rør rundt

3
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hvide asparges med sauce mousseline
forrige
Opskrift: Hvide asparges med sauce mousseline
Opskrift: Vietnamesisk oksekødssalat
næste
Opskrift: Vietnamesisk oksekødssalat
Opskrift: Hvide asparges med sauce mousseline
forrige
Opskrift: Hvide asparges med sauce mousseline
Opskrift: Vietnamesisk oksekødssalat
næste
Opskrift: Vietnamesisk oksekødssalat

Tilføj Din Kommentar