Opskrift: Rævesovs med snaps
- dild, sennep og brun farin

Opskrift: Rævesovs med snaps

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 spsk. rapsolie
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. brun farin
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. snaps
1 bdt. dild, fint hakket

Den lækreste dilddressing til din gravad laks

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Det sjove navn rævesovs stammer angiveligt fra sovsens syrligt-bitre duft, som nogen måske engang har sammenlignet med rævepis.

Rævesovs er en dilddressing rørt sammen af sennep, olie, eddike og sukker. I dag bruges rævesovs primært som dressing på en klassisk gravad laks, men i gamle dage spiste man også den gode rævesovs til flæsk og andre fede spiser. Lyder som en god idé!

Som sagt benyttes rævesovs til gravad laks, og kombinationen er naturligvis så genial, fordi der er godt med dild i begge dele.

Tit og ofte skyller man sin gravad laks og rævesovs ned med et par iskolde snapse. Derfor er det nærliggende at erstatte lidt af eddiken i rævesovsen med snaps. Det gør rævesovsen 20% bedre, skulle vi hilse og sige.

Men hvis du skal servere den gode rævesovs for børn og sarte sjæle, så drop snaps og brug eddike i stedet.

Foretrækker du honning frem for brun farin, kan du sagtens bruge det dejlige biprodukt i stedet.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rør alle ingredienser sammen

2
Færdig

Lad gerne trække et par timer

3
Færdig

Kan opbevares mindst 1 uge i køleskab

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.100 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Rejesalat med grapefrugt
forrige
Opskrift: Rejesalat med grapefrugt
Opskrift: Fransk rilette af gris
næste
Opskrift: Fransk rilette af gris
Opskrift: Rejesalat med grapefrugt
forrige
Opskrift: Rejesalat med grapefrugt
Opskrift: Fransk rilette af gris
næste
Opskrift: Fransk rilette af gris