Opskrift: Riviera Breeze – drink med pastis
appelsinsaft og gingerale

0 0
Opskrift: Riviera Breeze – drink med pastis

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2.5 cl pastis
5 cl appelsinsaft
1.5 dl gingerale
Is, masser

Elegant cocktail, der smager af lune sommeraftener i Saint Tropez

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

På den sydfranske riviera, med kælenavnet Côte d’Azur, ligger eksklusive, solbeskinnede byer som Nice, Cannes og Saint Tropez som perler på en snor. Her leves livet på første klasse i åbne sportsvogne og på kridhvide, palmeflankerede sandstrande.

Før maden og til hummeren får man måske et glas champagne eller en flaske chablis. Først senere på aftenen er det tid til en runde cocktails eller to.

For eksempel den elegante Riviera Breeze, hvor den franske anislikør pastis – ofte af mærket Pernod eller Ricard – spiller hovedrollen.

Pastis holder hele 45% vol. og smager kraftigt igennem af lakrids, så der skal ikke de store mængder til per drink. Til gengæld kan man jo bare drikke flere af dem, hvis det skal være.

I en Riviera Breeze blandes den skønne pastis med friskpresset appelsinsaft (eller en god juice) og gingerale samt masser af is. Voila: På 5 minutter har du fremtryllet en skøn cocktail, der sender dig direkte til Saint Tropez eller Monaco på en lun sommeraften.

Der skal kun 2,5 cl pastis i drinken, så den er forholdsvis mild. Hvis du vil have en drink med lidt mere knaldeffekt, kan du tilsætte 2,5 cl vodka. Smagen ændrer sig ikke, men det gør virkningen med garanti.

Se også vores opskrifter på 3 dejlige drinks med pastis.

Ingredienser

Antal personer:
2.5 cl pastis
5 cl appelsinsaft
1.5 dl gingerale
Is, masser
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Hæld alle ingredienser i et højt glas

2
Færdig

Rør rundt

3
Færdig

Tschin-tschin!

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Mild og sund løvstikkepesto
forrige
Opskrift: Mild og sund løvstikkepesto
Opskrift: Nem thaisuppe med grøn karry
næste
Opskrift: Nem thaisuppe med grøn karry
Opskrift: Mild og sund løvstikkepesto
forrige
Opskrift: Mild og sund løvstikkepesto
Opskrift: Nem thaisuppe med grøn karry
næste
Opskrift: Nem thaisuppe med grøn karry

Tilføj Din Kommentar