• Forside
  • Salater
  • Opskrift: Salat med grillede peberfrugter – insalata di peperoni

Opskrift: Salat med grillede peberfrugter – insalata di peperoni
med mozzarella, balsamico og korianderfrø

0 0
Opskrift: Salat med grillede peberfrugter – insalata di peperoni

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 peberfrugter
20 sorte, stenfri oliven
2 skalotteløg
1 bøffelmozzarella
Frisk basilikum
Dressing
3 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 tsk. korianderfrø, knust
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. sukker

Elegant salat til et virkelig godt stykke kød eller fisk

Ingredienser

  • Dressing

Et par ord om vores opskrift

Del

Der findes næppe en grøntsag så delikat som en grillet peberfrugt. Smagen bliver sød og frugtig, konsistensen blød og alligevel med et behageligt bid.

Til alt held er det pærelet selv at lave grillede peberfrugter: De skal bare ind under grillen i ovnen i 10-15 minutter og blive kulsorte, så er skindet lige til at pille af, og BUM – dét var dét!

Pas på med at smage på peberfrugterne, før de skal spises. De er simpelt hen så ustyrligt lækre, at du risikerer at forgribe dig på dem. I så fald må du hellere lave dobbelt portion. Du kan bare opbevare de grillede peberfrugter, du ikke spiser med det samme, med lidt olie, balsamico, salt og peber. Så har du altid en delikatesse at putte på osten, leverpostejen eller nyde som en snack i utide.

Salat med grillede peberfrugter – insalata di peperoni – er naturligvis en italiensk specialitet, som kan bestå af alle mulige lækkerier ud over de skønne pebre. Vi kombinerer med mozzarella (bøffel, naturligvis!), oliven, skalotteløg og en rar dressing smagt til med de letbitre, nøddeagtige korianderfrø.

Du kan servere denne elegante, lille salat som tilbehør til al slags rødt kød, krydret kød og stegt fisk. Eller som et indslag på ostebordet.

Ingredienser

Antal personer:
2 peberfrugter
20 sorte, stenfri oliven
2 skalotteløg
1 bøffelmozzarella
Frisk basilikum
Dressing
3 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 tsk. korianderfrø, knust
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. sukker
2 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær peberfrugterne i 1/4-dele og bred dem ud på et stykke bagepapir, så alt det blanke skind vender opad

2
Færdig

Grill i ovnen, til det meste af skindet er sort og forkullet – det tager 10-15 minutter

3
Færdig

Hæld peberfrugterne i en frysepose, luk den og lad skindet blive blødgjort i 10 minutter

4
Færdig

Nu kan du nemt hive skindet af peberfrugterne

5
Færdig

Skær peberfrugterne i 1-1,5 cm tykke strimler på den lange led

6
Færdig

Halvér oliven, hak løg fint, skær mozzarellaen i tynde skiver

7
Færdig

Ryst dressingen

8
Færdig

Bland salaten og drys med hakket basilikum

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Tysk birkeskage med appelsin
forrige
Opskrift: Tysk birkeskage med appelsin
Opskrift: Fyldte rødspætteruller i ovn
næste
Opskrift: Fyldte rødspætteruller i ovn
Opskrift: Tysk birkeskage med appelsin
forrige
Opskrift: Tysk birkeskage med appelsin
Opskrift: Fyldte rødspætteruller i ovn
næste
Opskrift: Fyldte rødspætteruller i ovn

Tilføj Din Kommentar