Ingredienser
-
200 g feta
-
5 spsk. rasp
-
1 spsk. timian
-
Peber
-
2 spsk. olie
Et par ord om vores opskrift
Mon ikke de fleste af os forbinder feta med en god, græsk salat på en solbeskinnet taverna?
Men feta er en ost, hvis tørre, salte smag kan meget, meget mere. Har du fx prøvet fetacreme som dip til dine chips?
Stegt feta er en lille himmerigsmundfuld, som skal nydes direkte fra den hede pande. Du kan bruge den som en lidt fremmedartet tapas, som en snack til et glas ouzo eller som tilbehør til alt muligt andet.
Ingredienser
200 g feta | |
5 spsk. rasp | |
1 spsk. timian | |
Peber | |
2 spsk. olie |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skær fetaen i 8 fugtige klodser og vend dem i rasp, timian og peber |
2
Færdig
|
Lad klodserne samle sig hver for sig mindst 1/2 time |
3
Færdig
|
Steg dem 1-2 minutter på begge sider ved høj varme i olien |
4
Færdig
|
Pas på, når du vender - raspen løsner sig let |