Opskrift: Stegt feta som tapas
med timian og peber

0 0
Opskrift: Stegt feta som tapas

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
200 g feta
5 spsk. rasp
1 spsk. timian
Peber
2 spsk. olie

Feta er græsk, tapas er spansk - og hvad så?

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Mon ikke de fleste af os forbinder feta med en god, græsk salat på en solbeskinnet taverna?

Men feta er en ost, hvis tørre, salte smag kan meget, meget mere. Har du fx prøvet fetacreme som dip til dine chips?

Stegt feta er en lille himmerigsmundfuld, som skal nydes direkte fra den hede pande. Du kan bruge den som en lidt fremmedartet tapas, som en snack til et glas ouzo eller som tilbehør til alt muligt andet.

Ingredienser

Antal personer:
200 g feta
5 spsk. rasp
1 spsk. timian
Peber
2 spsk. olie
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Skær fetaen i 8 fugtige klodser og vend dem i rasp, timian og peber

2
Færdig

Lad klodserne samle sig hver for sig mindst 1/2 time

3
Færdig

Steg dem 1-2 minutter på begge sider ved høj varme i olien

4
Færdig

Pas på, når du vender - raspen løsner sig let

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift på Danmarks bedste burgerboller
forrige
Opskrift: Danmarks bedste burgerboller
Opskrift på hurtig, frisk laksemousse
næste
Opskrift: Hurtig, frisk laksemousse
Opskrift på Danmarks bedste burgerboller
forrige
Opskrift: Danmarks bedste burgerboller
Opskrift på hurtig, frisk laksemousse
næste
Opskrift: Hurtig, frisk laksemousse

Tilføj Din Kommentar