Ingredienser
-
500 g tortellini (fx med krabbekød)
-
3 spsk. olie
-
2 fed hvidløg, knust
-
350 g rejer
-
0.5 citron, saft og skal
-
4 stængler persille, hakket
-
Chili
-
100 g parmesan, revet
Et par ord om vores opskrift
Engang imellem skal det gå lidt stærkt, men maden skal jo stadig være lækker. Her kommer de færdiglavede tortellini ind i billedet.
De delikate, fyldte pastapuder fås med forskellige slags glimrende fyld, og de skal som regel kun koges 4-5 minutter. Vi har valgt varianten med krabbekød, men tortellini med spinat og ricotta ville have været lige så godt.
Herover en gang hvidløgsstegte rejer, persille, chili og citronskal – afsluttet med et generøst drys parmesan. Hvor svært kan det være? Giv gerne en skål salat til, fx fræk-og-saftig-fennikelsalat.
Ingredienser
| 500 g tortellini (fx med krabbekød) | |
| 3 spsk. olie | |
| 2 fed hvidløg, knust | |
| 350 g rejer | |
| 0.5 citron, saft og skal | |
| 4 stængler persille, hakket | |
| Chili | |
| 100 g parmesan, revet |
Sådan gør du
|
1
Færdig
|
Kog tortellinien efter anvisningerne |
|
2
Færdig
|
Steg hvidløg 1 minut i olien, uden at den tager farve |
|
3
Færdig
|
Steg rejerne med 1 minut og tag af ilden |
|
4
Færdig
|
Vend hakket citronskal, persille og chili i rejerne |
|
5
Færdig
|
Anret tortellini med rejerne, dryp med citronsaft |
|
6
Færdig
|
Drys med parmesan og servér straks |






