Ingredienser
-
500 g vandmelon
-
150 g fetaost
-
3 forårsløg
-
25 basilikumblade
-
2 spsk. olie
-
2 spsk. balsamico
-
2 spsk. honning
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
En af sommerens populære salater er vandmelonsalat med feta. Den skal serveres iskold og smager fantastisk som tilbehør til al grillmad og stegeretter. Eller bare som en let frokostsalat en dag, hvor du ikke har brug for så meget stivelse.
Vandmelonsalat er en læskende spise på varme dage. Og det er en dejlig måde at spise vandmelon på i stedet for de sædvanlige skiver. Salaten giver en lækker fornemmelse af at være på ferie i Sydeuropa. Og det er vel ikke den værste fornemmelse i verden?
Du kan bruge andre hvide oste end feta i din vandmelonsalat. Fx mozzarella, som passer perfekt til to andre ‘italienske smage’ i salaten, nemlig balsamico og basilikum.
Ingredienser
500 g vandmelon | |
150 g fetaost | |
3 forårsløg | |
25 basilikumblade | |
2 spsk. olie | |
2 spsk. balsamico | |
2 spsk. honning | |
0.5 tsk. salt | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skær vandmelon og feta i tern og forårsløgene i tynde skiver |
2
Færdig
|
Snit basilikumbladene i tynde strimler |
3
Færdig
|
Rør olie, balsamico, honning og krydderier til en dressing |
4
Færdig
|
Bland salaten og afkøl |
5
Færdig
|
Hæld dressingen over ved servering |