Ingredienser
-
2 æggehvider
-
100 g sukker
-
1 tsk. citronsaft
-
5 kardemommekapsler, de knuste korn
-
100 g kokosmel
Et par ord om vores opskrift
Marengs, kys eller kyskager, som de også hedder, er dejligt luftige kager, som intet fylder i maven og tilfredsstiller vores søde tand på den helt rigtige måde.
Kokosmakroner er til gengæld kager med en masse god smag, men luftige kan man trods alt ikke beskylde dem for at være.
Disse kokoskys (kokosmarengs) er et smukt kærlighedsmøde mellem de lette og luftige marengs og de lidt tungere kokosmakroner med den rige smag.
At kokoskys samtidig er nemme kager at bage, gør vel ikke noget? I denne opskrift er der til en pladefuld på 16 fristende kys.
Ingredienser
2 æggehvider | |
100 g sukker | |
1 tsk. citronsaft | |
5 kardemommekapsler, de knuste korn | |
100 g kokosmel |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk hvider, sukker, citron og kardemomme til en stiv masse |
2
Færdig
|
Vend kokosmel i massen |
3
Færdig
|
Sæt 16 kys på en bageplade med bagepapir |
4
Færdig
|
Bag 45 minutter i en 120 grader varm ovn |
5
Færdig
|
Lad gerne kyssene stå i ovnen ved eftervarmen |