Opskrift: Ævle Bævle – vodka med æblejuice
- og et diskret strejf af ingefær

0 0
Opskrift: Ævle Bævle – vodka med æblejuice

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2.5 dl æblejuice
0.5 dl vodka
4 g frisk ingefær
Is

Man kan overhovedet ikke smage vodkaen i denne læskende drink

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Ævle Bævle er faktisk et meget rammende navn til denne enkle og uhyre let drikkelige drink. For der er jo ‘ævler’ i – i form af æblejuice – og samtidig er smagen af vodka så diskret, at man slet ikke opdager, at man er ved at blive beruset, før man sidder og ævler og bævler.

Hvis du har adgang til friske æbler og en juicer, så giver friskpresset æblejuice helt klart det bedste resultat. Men ellers kan en god most fra supermarkedet sagtens gå an.

I forhold til den klassiske Ævle Bævle foreslår vi at tilføre nogle dråber frisk ingefærsaft. Ingefær og æble står fantastisk godt til hinanden, og drinken får lidt kant, så den ikke bare smager som et glas æblejuice til morgenmaden.

Du kan servere Ævle Bævle som en hyggelig velkomstdrink (børn kan få en version uden vodka) med en skål hjemmelavede saltmandler eller hjemmelavede peanuts.

Ingredienser

Antal personer:
2.5 dl æblejuice
0.5 dl vodka
4 g frisk ingefær
Is
3 fra 11 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Bland juice og vodka i et drinkglas

2
Færdig

Riv ingefæren og pres saften ud i drinken

3
Færdig

Rør rundt

4
Færdig

Server i rustikke glas med masser af is

5
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Myslibarer med chiafrø
forrige
Opskrift: Myslibarer med chiafrø
Opskrift: Langtidsstegt ribbensteg
næste
Opskrift: Langtidsstegt ribbensteg
Opskrift: Myslibarer med chiafrø
forrige
Opskrift: Myslibarer med chiafrø
Opskrift: Langtidsstegt ribbensteg
næste
Opskrift: Langtidsstegt ribbensteg

Tilføj Din Kommentar