Ingredienser
-
2 poussiner
-
1 dl olie
-
1 citron, saft og skal
-
30 g ingefær, revet
-
1 tsk. chiliflager
-
1 spsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Poussiner er en lille kyllingerace, der som regel højst vejer 500 gram. 2 personer kan snildt dele det delikate kræ uden at få mavepine.
Kødet på en poussin er lyst og let, som på en forfinet kylling. Det er mad for både børn og voksne. Og når poussiner bliver grillet 1/2 time på rotisserie, er vi ude i noget, der ligner og smager som bedre fransk kogekunst.
Som tilbehør til din grillede minikylling foreslår vi en lun rissalat (uden tun):
Ingredienser
2 poussiner | |
1 dl olie | |
1 citron, saft og skal | |
30 g ingefær, revet | |
1 tsk. chiliflager | |
1 spsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Læg de hele poussiner i marinaden mindst 8 timer i en stor frysepose |
2
Færdig
|
Montér poussinerne på dit rotisserie |
3
Færdig
|
Grill dem over direkte varme, men med et lille mellemrum uden kul (se billedet), hvor fedt og kødsaft kan dryppe ned |
4
Færdig
|
Lad poussinerne rotere 30 minutter på grillen |