Opskrift: Kongen af Danmark
med Pernod og rød sodvand

0 0
Opskrift: Kongen af Danmark

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 cl pastis (Pernod, Ricard)
1 dl rød sodavand
Is

Kender du det bolsje, der hedder Kongen af Danmark? Sådan smager denne frækkert

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Lad os først udrydde en udbredt misforståelse: Denne drink hedder ikke Brandbil, for Brandbil består af Jägermeister og rød sodavand – i samme forhold. Nogen tror også drinken hedder Red Devil, men sådan én er med ferskensnaps og vodka.

En blanding af pastis (Pernod, Ricard eller en anden anislikør) og rød sodavand kaldes: Kongen af Danmark. Simpelt hen, fordi drinken grangiveligt smager lige som bolsjet af samme navn.

Hvis du ikke lige har Pernod i huset, kan du også prøve med Ouzo eller Raki. Anis og rød sodavand er bare en god kombi.

Prøv også en Sex in the City med vodka og tranebærjuice.

Ingredienser

Antal personer:
3 cl pastis (Pernod, Ricard)
1 dl rød sodavand
Is
3 fra 71 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Hæld pastis og sodavand i et fint glas

2
Færdig

Fyld op med is

3
Færdig

Rør rundt

4
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Stenbiderrogn med rygeostcreme
forrige
Opskrift: Stenbiderrogn med rygeostcreme
Opskrift: Saftige poussiner på rotisserie
næste
Opskrift: Saftige poussiner på rotisserie
Opskrift: Stenbiderrogn med rygeostcreme
forrige
Opskrift: Stenbiderrogn med rygeostcreme
Opskrift: Saftige poussiner på rotisserie
næste
Opskrift: Saftige poussiner på rotisserie

Tilføj Din Kommentar