Opskrift: BBQ-kyllingelår i fad
med hjemmelavet barbecuesauce

0 0
Opskrift: BBQ-kyllingelår i fad

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 kg kyllingelår og evt. vinger
Barbecuesauce
1 dl olie
0.5 dl soya
1 spsk. eddike
3 spsk. ketchup
1 spsk. brun farin
1 spsk. paprika
1 tsk. spidskommen, knust
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
1 fed hvidløg, knust

Bemærk: Kyllingelårene smager fantastisk, men bliver ikke helt sprøde

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

  • Barbecuesauce

Et par ord om vores opskrift

Del

Vi er mange, der mener, at lårene er det bedste kød på kyllingen. Kyllingelår kan nemlig tåle masser af varme og stadig bevare sin saftige struktur.

Hvis du kan lide smagen af en god barbecuesauce, så er der det oplagt at lave en omgang BBQ-kyllingelår i ovn (eller på grill).

Spicy Twists gode barbecuesauce er her ændret en smule: Paprika erstatter stjerneanis, og der kommer en ekstra skefuld ketchup i for at gøre smagen lidt sødere.

De ovnstegte BBQ-kyllingelår smager fantastisk. Men de bliver ikke helt sprøde. Hvis marinaden ikke skal forkulle, er du nemlig nødt til at langtidsstege kyllingelårene ved lav varme (1,5 time ved 150 grader) – det giver nogle saftige, smagfulde lår, men altså ikke sprødt skind.

Er du på udkig efter langtidsstegte kyllingelår med sprødt skind, kan du bruge denne opskrift.

Som tilbehør til de dejlige BBQ-kyllingelår foreslår vi en bulgursalat med asparges, tomater, rødløg, dild og en let citrondressing.

Ingredienser

Antal personer:
1 kg kyllingelår og evt. vinger
Barbecuesauce
1 dl olie
0.5 dl soya
1 spsk. eddike
3 spsk. ketchup
1 spsk. brun farin
1 spsk. paprika
1 tsk. spidskommen, knust
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
1 fed hvidløg, knust
5 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør barbecuesaucen sammen

2
Færdig

Marinér kyllingelårene i saucen i en frysepose i mindst 2 timer

3
Færdig

Vend posen nogle gange undervejs, så alle stykker får ligget i barbecuesauce

4
Færdig

Bred lårene ud i et stort ovnfast fad og steg dem 1,5 time ved 150 grader

5
Færdig

De sidste minutter kan du prøve at skrue ovnen op til 225 grader for at gøre skindet lidt mere sprødt - men pas på, kyllingen ikke brænder på

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Kartoffelpandekager i ovn
forrige
Opskrift: Kartoffelpandekager i ovn
Opskrift: Crespelle - italiensk lasagne af pandekager
næste
Opskrift: Crespelle – italiensk lasagne af pandekager
Opskrift: Kartoffelpandekager i ovn
forrige
Opskrift: Kartoffelpandekager i ovn
Opskrift: Crespelle - italiensk lasagne af pandekager
næste
Opskrift: Crespelle – italiensk lasagne af pandekager

One Comment Skjul kommentarer

en dejlig opskrift. Jeg var så heldig at REMA 1000 havde vinger, så min man fik lår og jeg vinger.

Tilføj Din Kommentar