Opskrift: Farvestrålende breakfast bowl
med mild ingefærdressing

0 0
Opskrift: Farvestrålende breakfast bowl

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
6 skiver bacon
1 avocado
0.5 agurk
3 gulerødder
12 cherrytomater
12 jordbær
Chiafrø
Porcherede æg
2 æg
1 liter vand
1 tsk. salt
1 tsk. olie
1 tsk. eddike
Ingefærdressing
15 g ingefær, revet
2 spsk. soya
2 spsk. rapsolie
1 spsk. limesaft
1 spsk. honning
Peber

Brunchtallerken på en ny, spændende måde

Ingredienser

  • Porcherede æg

  • Ingefærdressing

Et par ord om vores opskrift

Del

En brunchtallerken har i årevis bestået af et blødkogt æg, bacon eller skinke, ost, syltetøj og måske lidt frugt eller grønt, hvis cafeen er med på noderne. Udmærket, men ikke så pokkers ophidsende, vel?

Hurra for den nye trend med bowls! Her får vi meget mere frugt og grønt for pengene og kun en smule af de usunde, klimauvenlige madvarer. I tilgift ser sådan en frisklavet bowl meget bedre ud end en klassisk platte.

Se også vores opskrifter på chiabowl med skyr, Buddha bowl og poké bowl.

Du kan sammensætte din breakfast bowl fuldstændigt ud fra, hvad du bedst kan li’, og hvad der er i sæson. Du kan lave en vegansk version uden æg og kød. Eller du kan lave en mere traditionel version med både æg, bacon, kødpålæg og ost(e).

Vi har valgt den bløde mellemvej: Et par pocherede æg, en lille bitte smule bacon – og frugt og grønt for resten. Avocado er altid populært på en breakfast bowl, det samme er jordbær, og gulerødder, tomater og agurker går man jo aldrig fejl af. Til sidst et drys af de supersunde chiafrø, som pynter gevaldigt.

For at samle alle smagene foreslår vi en mild ingefærdressing med lime, honning og soya. Når du hælder den over din breakfast bowl, får du lidt syrligt, lidt sødt og lidt salt – og en skøn smag fra ingefæren.

Servér en kop kaffe eller te, et glas juice og en kurvfuld nemme, sunde morgenboller ved siden af.

God morgen!

Ingredienser

Antal personer:
6 skiver bacon
1 avocado
0.5 agurk
3 gulerødder
12 cherrytomater
12 jordbær
Chiafrø
Porcherede æg
2 æg
1 liter vand
1 tsk. salt
1 tsk. olie
1 tsk. eddike
Ingefærdressing
15 g ingefær, revet
2 spsk. soya
2 spsk. rapsolie
1 spsk. limesaft
1 spsk. honning
Peber
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Steg baconskiver sprøde

2
Færdig

Skær grøntsager i mundrette stykker

3
Færdig

Lav de pocherede æg - det tager ca. 10 minutter:

- Bring vandet i kog med salt, olie og eddike
- Skru ned, så vandet kun småbobler
- Slå forsigtigt 1 æg ad gangen ud i vandet - forskellige steder i gryden
- Lad småkoge 3-5 minutter afhængigt af æggestørrelse, og hvor blødt du vil have det
- Fisk æggene op 1 ad gangen med en hulske

4
Færdig

Pisk dressingen sammen

5
Færdig

Anret alting på et pænt fad og drys med chiafrø

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Dampet laks med hvide asparges
forrige
Opskrift: Dampet laks med hvide asparges
Opskrift: Indiske skaftkoteletter på grill
næste
Opskrift: Indiske skaftkoteletter på grill
Opskrift: Dampet laks med hvide asparges
forrige
Opskrift: Dampet laks med hvide asparges
Opskrift: Indiske skaftkoteletter på grill
næste
Opskrift: Indiske skaftkoteletter på grill

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here