Ingredienser
-
Bøf
-
200 g hvid fisk (sej, torsk, lange…)
-
1 løg
-
1 æg
-
2 spsk. mel
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
-
3 spsk. olie
-
Rejesalat
-
2 spsk. cremefraiche
-
1 tsk. sennep
-
1 tsk. ketchup
-
0.5 tsk. paprika
-
100 g rejer
-
Salt, peber
-
Æblesalsa
-
0.5 æble
-
0.5 rødløg
-
0.25 bdt. koriander
-
1 spsk. olie
-
0.5 lime, saften
-
0.5 tsk. sukker
-
Salt, peber
Et par ord om vores opskrift
Burger er hele verdens livret. Og som med alle andre livretter må de gerne udvikle sig en lille smule hen ad vejen. Det starter sikkert med en bøf og ketchup, og senere kommer bacon og ost til.
Med en fiskeburger er vi pludselig et langt skridt videre. Men bare rolig: Selve bøffen smager som en ganske almindelig fiskefrikadelle. Rejesalaten er også meget mild, så den samlede oplevelse bliver rolig og behagelig selv for meget konservative burgerspisere.
Vi anbefaler, at du selv bager bollerne. Her er opskriften på Danmarks bedste burgerboller.
Ingredienser
Bøf |
|
200 g hvid fisk (sej, torsk, lange…) | |
1 løg | |
1 æg | |
2 spsk. mel | |
0.5 tsk. salt | |
Peber | |
3 spsk. olie | |
Rejesalat |
|
2 spsk. cremefraiche | |
1 tsk. sennep | |
1 tsk. ketchup | |
0.5 tsk. paprika | |
100 g rejer | |
Salt, peber | |
Æblesalsa |
|
0.5 æble | |
0.5 rødløg | |
0.25 bdt. koriander | |
1 spsk. olie | |
0.5 lime, saften | |
0.5 tsk. sukker | |
Salt, peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
BøfBlend ingredienserne (minus olie) til en fugtig fars |
2
Færdig
|
Opvarm olien og lav 4 fiskebøffer på panden |
3
Færdig
|
Steg bøfferne 4-5 minutter på hver side |
4
Færdig
|
RejesalatRør alle ingredienser sammen |
5
Færdig
|
ÆblesalsaHak alt det grønne fint |
6
Færdig
|
Rør alle ingredienser sammen |
7
Færdig
|
ServeringLæg fiskebøffen på underbollen |
8
Færdig
|
Læg først rejesalat, så æblesalsa ovenpå |