Opskrift: Underskønne fyldte portobellosvampe
med oksekød, hvidløg og salvie

0 0
Opskrift: Underskønne fyldte portobellosvampe

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
6 portobellosvampe
4 spsk. olie
2 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 gulerødder, i fine tern
1 rød peber, i fine tern
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
400 g hakket oksekød
2 spsk. salvie, frisk eller tørret
100 g smelteost

Fyldte champignon er lækker hverdagsmad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Portobellosvampe er egentlig bare overudviklede champignoner og smager præcis lige sådan. De kolossalt store svampe næsten skriger på at blive fyldt med noget lækkert og bagt i ovnen.

Du kan fylde alt muligt i svampene. Rent grøntsagsfyld, noget med bacon og flødeost eller som her en delikat blanding af hakket kød og grøntsager. Dit fyld må bare ikke blive for vådt, for svampene indeholder meget vand og risikerer at falde sammen.

Som tilbehør til fyldte svampe kan du servere ris med en klat smør og en god tomatsalat. Afhængigt af svampenes størrelse skal du beregne 1 til 1,5 pr person.

Ingredienser

Antal personer:
6 portobellosvampe
4 spsk. olie
2 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 gulerødder, i fine tern
1 rød peber, i fine tern
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
400 g hakket oksekød
2 spsk. salvie, frisk eller tørret
100 g smelteost
3 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær forsigtigt stokken ud af de børstede svampe (ikke noget med at vaske!) og skrab lamellerne ud med en teske

2
Færdig

Varm olien på en pande og steg grøntsager (inkl. svampestokke og lameller), salt og chili, indtil det ikke fugter længere - ca. 10 minutter

3
Færdig

Tilsæt det hakkede kød og brun grundigt sammen med grøntsagerne

4
Færdig

Rør salvie i blandingen og fyld i svampene

5
Færdig

Drys med smelteost

6
Færdig

Bag 15-20 minutter nederst i en 200 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Nemme, billige fiskefrikadeller
forrige
Opskrift: Nemme, billige fiskefrikadeller
Opskrift: Glaseret skinke i ovn med julesmag
næste
Opskrift: Glaseret skinke i ovn med julesmag
Opskrift: Nemme, billige fiskefrikadeller
forrige
Opskrift: Nemme, billige fiskefrikadeller
Opskrift: Glaseret skinke i ovn med julesmag
næste
Opskrift: Glaseret skinke i ovn med julesmag

Tilføj Din Kommentar