Opskrift: Nemme, billige fiskefrikadeller
med kartofler, løg og muskatnød

0 0
Opskrift: Nemme, billige fiskefrikadeller

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
400 g hvid fisk, fx torsk eller sej
400 g kogte kartofler
1 stort løg
4 spsk. mel
2 æg
1 muskatnød, revet
1 tsk. salt
Peber
30 g smør
6 spsk. olie

Prøv at erstatte halvdelen af fisken med kogte kartofler

Tilhører:
  • Billig mad
  • Børnemad
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Fisk er sundt, fisk er dejligt – og fisk er dyrt. Og dog. Hvis du erstatter halvdelen af fiskekødet i dine fiskefrikadeller med kogt kartoffel, bliver den skønne ret pludselig en billig spise. Fiskefrikadeller med kartoffel smager mildt og godt; her kan hele familien være med.

Opskriften er kolossalt let at gå til. Du putter bare alle ingredienserne (minus fedtstof) i din foodprocessor, det tager højst 10 minutter, og så har du den lækreste fars. Til gengæld kræver det, at du laver frikadellerne små, og at du steger dem på en sliplet-pande, for de skal vendes meget forsigtigt.

Som tilbehør til fiskefrikadeller kan du servere kogte kartofler med purløgsolie og en råkost af gulerødder, æbler, rosiner, melonstykker og et solidt dryp citronsaft.

Ingredienser

Antal personer:
400 g hvid fisk, fx torsk eller sej
400 g kogte kartofler
1 stort løg
4 spsk. mel
2 æg
1 muskatnød, revet
1 tsk. salt
Peber
30 g smør
6 spsk. olie
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Skær fisk, kartofler og løg i grove stykker

2
Færdig

Blend alle ingredienser (minus fedtstof) til en jævn fars i en foodprocessor

3
Færdig

Form små fiskefrikadeller og steg dem ved middelhøj varme 5-6 minutter på hver side i det smeltede fedtstof

4
Færdig

Pas på, når du vender fiskefrikadellerne - de går let i stykker

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Frisk, sund og cremet coleslaw
forrige
Opskrift: Frisk, sund og cremet coleslaw
Opskrift: Underskønne fyldte portobellosvampe
næste
Opskrift: Underskønne fyldte portobellosvampe
Opskrift: Frisk, sund og cremet coleslaw
forrige
Opskrift: Frisk, sund og cremet coleslaw
Opskrift: Underskønne fyldte portobellosvampe
næste
Opskrift: Underskønne fyldte portobellosvampe

Tilføj Din Kommentar