Opskrift: Gratineret spidskål i en fart
med smør og parmesan

Opskrift: Gratineret spidskål i en fart

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 spidskål
20 g smør
70 g parmesan, revet
Peber

Ostegratineret spidskål er lækkert og sprødt tilbehør til de fleste middagsretter

Tilhører:
  • Billig mad
  • Slankemad
  • Sund mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Den milde, sprøde spidskål er grøntsagernes altmuligmand. Den kan spises på alle mulige måder i alverdens retter. For spidskål smager pragtfuldt næsten ligegyldigt, hvad du gør ved den.

Gratineret spidskål er en af de utallige måder, du kan nyde den på. Denne opskrift giver en ret med masser af sprødhed. Hvis du foretrækker kålen blødere, kan du dampe den i vand et par minutter først.

Gratineret spidskål kan spises som tilbehør til både fiskeretter og kød. Fx til en klassisk wienerschnitzel. Eller måske bare som en let, velsmagende frokost.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Fjern de yderste blade fra spidskålen, lad lidt af stokken blive

2
Færdig

Flæk kålen i to og læg halvdelene i et ildfast fad med skærefladen opad

3
Færdig

Fordel først små smørklatter, dernæst parmesan og peber på kålen

4
Færdig

Bag 20 minutter i en 225 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.000 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Danmarks bedste frikadeller
forrige
Opskrift: Danmarks bedste frikadeller
Opskrift: Rødvinsmarineret roastbeef i ovn
næste
Opskrift: Rødvinsmarineret roastbeef i ovn
Opskrift: Danmarks bedste frikadeller
forrige
Opskrift: Danmarks bedste frikadeller
Opskrift: Rødvinsmarineret roastbeef i ovn
næste
Opskrift: Rødvinsmarineret roastbeef i ovn

Tilføj Din Kommentar